Avslappnat strandbröllop i gråblå toner

Ett strandbröllop behöver inte betyda gyllene sand och strålande sol. Det kan vara precis lika vackert med en vildare känsla, till exempel med stenstrand, skärgårdsklippor och blå stormiga toner. Detta visar bröllopsfotografen Tess Wallenberg och hennes team i dessa vackra bilder. 

Se stranden som en potentiell plats för vigsel även under årets lite kylare månader. Ett dramatisk höstbröllop bland klippor eller ett tidigt vårbröllop när isen håller på att smälta. Så vackert!

Fromtesswithlove-Styladbröllopsfotografering-bohochic-5.jpg

Tess berättar

I den här stylade fotograferingen fick kontrasterna komma fram på ett fint sätt. Mjuka kuddar, filtar, tyg, spets och tyll mot ett kargt kustlandskap, vackert skört vintageporslin mot gammalt nött träbord. En romantisk håruppsättning till en vild brudbukett och cool fluga. Alla dessa sköna gråblåa nyanser som tas upp av havet och återspeglas i de vackra smyckena. 
brudklänning
blå brudklänning
Bröllopet skulle gå i gråblå toner och ha en tydlig skärgårdskänsla. Klippor och stenstrand utan gröna inslag. Klänningen designades med mycket tyll och spets som främsta inspiration, tanken var att den skulle ge en avslappnad, romantisk men samtidigt lite vildare känsla. Därför fick den långa ärmar för att bryta av mot den traditionella brudklänningen. En cool fluga i samma toner fick sätta stilen för brudgummen.
Fluga bröllop
Dukning, porslin och bakverk skapade vackra kontraster mot filtar, kuddar och strand och förstärkte temat. Till och med tårtan och bakverken fick den gråblå färgen. Slutligen bands en vild bukett med inslag av silverek, eucalyptus , oliv, nejlika, vita pioner, vit scabiosa, vita päronblommor på kvist, tistel och vallmokapslar.
Fromtesswithlove-Styladbröllopsfotografering-bohochic-95.jpg
dukning
brudklänning strand
Fromtesswithlove-Styladbröllopsfotografering-bohochic-165.jpg
bröllopstårta
bröllop
Fromtesswithlove-Styladbröllopsfotografering-bohochic-205.jpg
bröllopsinspiration
Fromtesswithlove-Styladbröllopsfotografering-bohochic-172.jpg

Fotograf: fromTesswithlove
Idé: fromTesswithlove + Snowflake Photo
Modeller: Susanne Fjärdsäter + Per-Anders Fjärdsäter
Smycken: Schalins of Sweden
Smink och hår: Beauty by Tilde
Blommor och bakverk: Scharlotte Peppare, Hvita Pigan
Dukning och porslin: Unika Bord
Klänning: SensibleM
Fluga: Metzerverket
Trycksaker: Pretty Paper