Alternativ brudklädsel i skogsmiljö

Med alternativ och avslappnad klädsel samt lockande plockmat, får dessa inspirerande bilder i skogsmiljö inleda helgen. Modellerna kanske ni känner igen sedan tidigare? För några veckor sedan delade de nämligen med sig av sin bröllopsberättelse, se här: Avslappnat bröllop med fest i lada: Bella + Carl. Nu fick de porträttera framför Matilda Söderströms  kamera igen och fick även njuta av den goda maten från M Creperie.

Teamet bakom dessa bilder har nyligen visat upp andra bilder här på bloggen som du inte får missa! Se här: Drömsk bröllopsinspiration med brudklänning från By Malina + sötaste food trucken.

Fotograf: Matilda Söderström
Plockmat: M Creperie
Dekor och planering: Rental Stories
Dekor och rekvisita: Theo & Jag
Florist: Skillad Floral Design
Plats: Långängens Gård