Våga uttrycka dig på din bröllopsdag - Brudklänningar från Sweet Caroline Style

Genom kläder och accessoarer kan vi uttrycka oss och visa vilka vi är. Till vardags finns det många alternativ till stilar men när det gäller bröllop kan valmöjligheterna kännas något begränsade. När jag själv gifte mig kände jag inte att någonting i vanliga brudbutiker var rätt för mig och det gjorde mig ledsen. Det var kämpigt att försöka hitta någonting som kändes som mig och ganska snabbt struntade jag därför i att satsa på min egen brudklädsel och köpte en kjol från Åhléns och en topp från Monki. Det blev fint och kändes okej, men så här i efterhand önskar jag att jag ändå hade försökt lite mer och letat efter något mer storslaget som jag egentligen ville ha men inte orkade kämpa med. 

Märket Sweet Caroline Style har det jag var ute efter men som jag inte hann upptäcka. Om det finns fler där ute som känner som jag kände inför mitt bröllop, så hoppas jag att dessa makalösa kjolar kan inspirera er!


We believe that everyone deserves something that speaks to their individual taste- elegant, whimsical, eclectic, glamorous- whatever your style. We strive to sell creations that say, "this is ME." - Sweet Caroline Style

Följ gärna Sisters in Law på Bloglovin' för att inte missa någon inspiration och för att spara inlägg till senare!


Du följer väl Sisters in Law i sociala medier?