Förlovningfotografering: Kelly + Nathaniel

Platsen för den här fotograferingen, Cloudland Canyon, betyder mycket för fotografparet Love Stories by Halie and Alec. Det var från början tänkt som ceremoniplats för deras egna bröllop, men det blev till slut för krångligt för att genomföra. De bestämde sig för att återvända till platsen för en fotografering någon gång i framtiden, men ville spara det till ett speciellt tillfälle. Idag ser du bilder från det tillfället.

Jag älskar verkligen det konstnärliga bildspråket som Halie och Alec har. Du har sett foton från dem förr, Trädgårdsbröllop: Bryan + Chris samt ett av mina absoluta favoritbröllop; Konstnärligt bröllop med persikafärgad brudklänning: Jaquie + Andy. Alla deras bilder är så jäkla vackra och det känns fantastiskt att åter igen få visa upp deras alster!