Tävling: Vinn handgjorda och unika smycken från JohannaN

Det har blivit dags för en ny tävling! Den här gången kan du vinna smycken från omnämnda JohannaN till ett värde av hela 1 000kr! Det är ett unikt tillfälle att få hem ett speciellt och välgjort hantverk, och du får till och med önska dig vilket smycke du vill. Priset delas nämligen ut i form av ett presentkort som du senare kan nyttja i webbutiken hos JohannaN. Drömmen!

Nyckelhalsband ur kollektionen SKOG

Nyckelhalsband ur kollektionen SKOG

Om smyckena
Smyckena tillverkas för hand i Thailand och designas med koppling till Norrland. JohannaN har samarbetat med bland annat FATTA-organisationen som arbetar mot sexuellt våld och för en förändrad samtyckeslagstiftning. 

Några ord från Johanna Nilsson, grundaren bakom smyckesmärket.
"Jag tror på slow fashion och att göra saker lite annorlunda. Därför har vi aldrig rea samt släpper bara kollektioner när vi verkligen har något riktigt bra på gång. Vi har också livslång garanti på alla smycken, en egen second hand-shop samt uthyrning av alla våra kollektioner - allt för att öka livslängden och antalet användningar för varje smycke."

Örhängen ur kollektionen KUGG

Örhängen ur kollektionen KUGG

Se hela sortimentet och dröm dig bort i JohannaNs webbutik.

Så här tävlar du

1. Följ både JohannaN och Sisters in Law på Facebook.
2. Fyll i formuläret och berätta vilket smycke du hade valt om du vunnit presentkortet och motivera varför just du ska vinna det!
3. Tävlingen avslutas torsdagen den 22 september klockan 23.59. Vi väljer ut den bästa motiveringen och vinnaren meddelas via mail snart därpå.

Namn *
Namn

Stort lycka till!