DIY: Personlig bröllopstavla

Kristina Hörnberg som driver bloggen DIY Sweden bjuder idag på inspiration i form av en tavla som hon och hennes man fick i present av sina barn. Löven på trädet är barnens fingeravtryck och det tycker vi är en helt fantastisk idé! 

Detta kan vara en fin grej att göra istället för att ha en gästbok på sitt bröllop. Låt gästerna trycka färgglada löv, blommor, ballonger eller vad man nu kan hitta på av sina fingeravtryck. Glöm bara inte att ha våtservetter eller ett handfat nära till hands för att undvika oönskad färg på brudklänningen!

Bröllopsblogg

Sugen på mer DIY? Se då:

DIY: Bordsplacering

DIY: Bordsplacering

DIY: Skapa placeringskort i akvarell

DIY: Skapa placeringskort i akvarell

DIY: Gör dina egna inbjudningskort

DIY: Gör dina egna inbjudningskort

DIYSisters in LawDIYComment