Glöm inte att tävla!

Tävlingen om smycken från JohannaN pågår en vecka till, så det finns fortfarande stor chans att vinna! Du hittar alla tävlingsregler längre ner i detta inlägg. Lycka till!


Om smyckena
Smyckena tillverkas för hand i Thailand och designas med koppling till Norrland. JohannaN har samarbetat med bland annat FATTA-organisationen som arbetar mot sexuellt våld och för en förändrad samtyckeslagstiftning. 

Några ord från Johanna Nilsson, grundaren bakom smyckesmärket.
"Jag tror på slow fashion och att göra saker lite annorlunda. Därför har vi aldrig rea samt släpper bara kollektioner när vi verkligen har något riktigt bra på gång. Vi har också livslång garanti på alla smycken, en egen second hand-shop samt uthyrning av alla våra kollektioner - allt för att öka livslängden och antalet användningar för varje smycke."


Så här tävlar du

1. Följ både JohannaN och Sisters in Law på Facebook.
2. Fyll i formuläret och berätta vilket smycke du hade valt om du vunnit presentkortet och motivera varför just du ska vinna det!
3. Tävlingen avslutas torsdagen den 22 september klockan 23.59. Vi väljer ut den bästa motiveringen och vinnaren meddelas via mail snart därpå.

Namn *
Namn