Lantliga porträttbilder från Söderåsen

Vad kan bli mer lantligt än halmbalar på en åker? Idag bjuder bröllopsfotografen Anna Lauridsen på fina porträttbilder på Kristina och Mats och berättar samtidigt om känslorna från dagen.


Fotografen Anna berättar

Kristina och Mats ville ha ett litet, enkelt bröllop som helst skulle vara personligt, jordnära och varmt. Inga måsten! Det var en av anledningarna till att de höll ett litet bröllop i sista minuten (bröllopsplaneringen sattes i verket 1 månad innan bröllopsdagen). De ville ha en dag utan krav på prestation och varande. De ville bara vara ”VI”. De önskade att ta sina porträtt i naturen och ville gärna ha avslappnade bilder. Vi tog porträtten vid Söderåsens naturreservat, där vi hittade detta vackra fält med halmbalarna. Vädret var nyckfullt med fantastiska moln och ett lyckligt brudpar som inte brydde sig det minsta om regnstänken.
Lantligt bröllop
Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsblogg
Sisters in Law
Bröllopsfotograf
Skåne+Bröllop
Bröllopsinspiration

Mer lantlig inspiration:

Lantligt bröllopsporträtt

Lantligt bröllopsporträtt

Bröllop på hästgård

Bröllop på hästgård

Rustika buketter till bröllop

Rustika buketter till bröllop