Avslappnat norrlandsbröllop: Pelle och Jessica

Äntligen måndag! Här på Sisters in Law betyder måndagar att vi får inspireras av bröllopsberättelser, antingen direkt från brudparet eller från fotografen som stått bakom kameran. Idag berättar fotografen Madeleine Englund om hennes upplevelse när Pelle och Jessica gifte sig en sensommardag i augusti 2015.

Nästa måndag hittar du min (Zannas) egna bröllopsberättelse från när jag gifte mig den 2 juli i år! 


Fotograf Madeleine berättar

Pelle och Jessica är båda är från Norrland och hela dagen andades natur, avslappnat och kärlek med genomtänkta detaljer rakt igenom. Under utomhusvigseln sa de ja till varandra uppe vid Norra berget mellan regnskurar och solstrålar innan festen fortsatte vid Nävsta skola i Sundsvall. Blomsterkrans, Converse, vimplar och en gammal bubbla som körde de runt på den stora dagen. Som sagt, avslappat och personligt och fullt av kärlek!

Lantligt och bohemromantiskt bröllop: Emma och Niklas

Lantligt och bohemromantiskt bröllop: Emma och Niklas

Lantligt bröllop med fest i rustikt magasin: Malin och Chris

Lantligt bröllop med fest i rustikt magasin: Malin och Chris

Bohemiskt bröllop med lila färgtema: Skai och Robin

Bohemiskt bröllop med lila färgtema: Skai och Robin