Dramatiska porträttbilder av Frkn Falkman

Vissa av bilderna i dagens inspiration kanske du känner igen. Det var i samband med att vi la till fotografen Frkn Falkman i vårt arkiv med rekommenderade bröllopsleverantörer som några av dessa vackra fotografier dök upp. Idag delar hon med sig utav ännu fler bilder från dagen och vi älskar den dramatik som både vädret och Amanda Falkman bjuder på i sina fotografier.

Bröllopsfotograf

Amanda berättar

I juli förra året var jag i Skåne på bröllopsfotoworkshop med motljusfotografen Emelie Ohlsson. Ironiskt nog lyste solen med sin frånvaro och hade ersatts av hällregn och gråmulen himmel. Inte mig emot: regn och dramatik väljer jag framför rosa skimmer - alla dagar. 
Porträtten av Anna och Oskar fotograferades vid Hilleshögs dalar och Hovs hallar. Oerhört tappra tu som stod ut i ovädret och trotsade halkiga stenar och klippor. Bilden av dem uppe på berget är den av andra mest omtalade i min bröllopsportfolio.
Bröllopsblogg
Bröllopsinspiration
Frkn+Falkman
Bröllopsfotografering
Sisters+in+Law
Bröllop+Skåne

Fotografi: Frkn Falkman
Styling: MUA Sofia Boman
Brudpar: Anna och Oskar


Se även:

Bröllopsfotografering på Island

Bröllopsfotografering på Island

Intimt bröllop på Österlen

Intimt bröllop på Österlen

Konstnärlig bröllopsinspiration med balettema

Konstnärlig bröllopsinspiration med balettema