Drömska brudklänningar från Everthine

En brudklänning ska återspegla vem du är som person och passa med din personliga stil, något som inte alltid är så lätt att få till. I de flesta, traditionella bröllopsbutiker ser ju klänningarna ut på ett visst sätt och inte mycket skiljer sig från säsong till säsong. Det finns sjöjungfruformade klänningar, prinsessklänningar, och lite rakare klänningar med spets. Vi försöker istället lyfta fram designers och butiker som erbjuder en annorlunda estetik. Idag visar vi klänningar från New York-baserade Everthine, som verkligen förstår vikten av att skapa brudklänningar som skiljer sig från mängden och som får bruden att känna sig unik på sin bröllopsdag. 

brudklänning
brudklänning
Everthine+wedding
bröllopsblogg

Leverantörer:
Fotograf: L'Amour Fou
Klänning: Everthine Bridal Boutique
HårUpstyle Hair + Makeup
MakeupJennie Fresa Beauty
ModellerJess Kamzik & Brittany Gauthier
Lokal: The Bananaland


Gillade du det här inlägget? Se även:

Brudklänningar från By Malina

Brudklänningar från By Malina

Brudklänningar från Asos

Brudklänningar från Asos

Senaste brudkollektionen från Zetterberg Couture

Senaste brudkollektionen från Zetterberg Couture