Vintagebröllop: Caroline och Simon

Idag får du följa med när musikalartisten Caroline och musikanten Simon gifte sig en vacker majdag 2015 i Kil, utanför Karlstad. Bröllopsfotografen Rebecca Hansson berättar om hur hon upplevde dagen bakom kameran och vi måste säga att det är en ren fröjd att få ta del av dessa bilder!


Rebecca berättar

Caroline och Simons bröllop hade verkligen allt. Nervositet, kärlek, tårar och massor med glädje. Och det var så vackert! 
Tillsammans med tärnorna gjorde sig Caroline i ordning i det lilla röda huset vid Kils hembygdsgård. Rummet var fyllt av vänskap och skratt. Tillsammans hjälptes de åt med att rulla ut sina hår från papiljotter, men det var Caroline själv som la slut-touchen på frisyrerna. Klänningen, som är från 50-talet, visste Caroline direkt att hon ville ha när hon hittade den. 
På nedervåningen gör sig en nervös Simon sig i ordning och han får hjälp av sin best man. 
Simon och jag går ut tillsammans för att han ska få se Caroline för första gången i sin brudklädsel. I hans hand har han även brudbuketten som han valt själv till Caroline. Han tittar nervöst ner på buketten och hör att hon närmar sig längst grusvägen. Han vänder sig om och ser henne. De båda har stora leenden på läpparna och kramar om varandra. Porträtten tar vi på picknick-filten tillsammans med en grammofonspelare, noter och böcker. Det andas Caroline och Simons personlighet. 
Vigseln är personlig och full med vacker musik. Gratulationerna utanför kyrkan är full med glädjetårar och kramar. Sen tar Simon och Caroline två äldre cyklar som de cyklar iväg på mot Kils hembygdsgård igen.

Fotograf: Rebecca Hansson
Lokal: Kils hembygsgård
Kyrka: Kils kyrka
Brudklänning: Vintage från 50-talet
Brudskor: Vintage från 40-talet
Styling: Bruden själv tillsammans med brudtärnorna


Mer vintageinspiration:

Vintagefotografering i Brunnsvikens trädgård

Vintagefotografering i Brunnsvikens trädgård

Vacker vintageinspiration i svart-vitt

Vacker vintageinspiration i svart-vitt

30-talsinspiration

30-talsinspiration