Tävlingen avslutad!

Tävlingen om ett hårsmycke från Made by P är nu avslutad och vi har en vinnare vars fina motivering kan läsas nedan. Stort grattis!

När jag träffade min, soon to be husband, så var jag gräsligt nog, ytlig och dömande. Jag tyckte inte att han var snygg nog eller häftig nog – men oj vad jag var blind!
Efter våra timmeslånga samtal var jag fullständigt betagen av denna man som lyste klarar än alla andra män jag någonsin träffat. Hans knivskarpa intellekt, sinne för timing och engagerande lyssnade gjorde det fullständigt omöjligt för mig att inte älska allt med honom. Hans fantastiska skratt, hans ansikte, hans temperament, drömmar och rädslor.

Kärleken är inte blind, den är mer klarsynt än något annat. Jag var blind innan jag mötte honom.

Jag vill fira vår dag den 2 juli med att bära Petras underbara hårsmycke. Konst är ett hantverk just som en relation. Man måste vara varsam, öm och våga flyga med sin ide.

Vinnaren har valt att vara anonym

Inom kort kommer en ny tävling där du har chans att vinna ett herrkit som kan passa som en bröllopsgåva till sin man eller present till en manlig bekant. Håll utkik efter det!