Urban förlovningsfotografering i London

Att boka en avslappnad förlovningsfotografering kan vara en romantisk och kul grej inför sitt bröllop. Bröllopsfotografen Matilda Söderström reste till London för att fotografera paret Victoria och John. "En riktig urban plåtning som kommer att bli en stor kontrast till deras bröllopsbilder men som representerar dem som par väldigt bra." berättar Matilda. 

Fotografen Matilda Söderström berättar

Victoria och John planerar för ett rustikt lantligt bröllop på Rosenhanska magasinet i September och bestämde sig för att ta chansen att göra något helt annat med sina förlovningsbilder. När vi bokade deras dag bestämde jag mig för att åka till London en helg i April, dels för att jag verkligen föredrar att träffa mina brudpar innan och dels för att jag älskar att få fota på nya platser. London erbjuder verkligen nya bakgrunder och Victoria och John bjöd in mig till en del av London som betyder lite extra för dem, nämligen Shoreditch. Vi började vår dejt på Shoreditch Grind med en värmande kopp kaffe denna iskalla lördagseftermiddag. Vi promenerade sedan runt bland alla häftiga konstverk och gatuhörn som bjöd oss på både starka kontrastrika målningar och en retrobil med punktering. En riktig urban plåtning som kommer att bli en stor kontrast till deras bröllopsbilder men som representerar dem som par väldigt bra.

Se även:

Bröllopsinspiration i London med fotografen Linda Rehlin

Bröllopsinspiration i London med fotografen Linda Rehlin

Förlovningsfotografering i Österrikiska alperna

Förlovningsfotografering i Österrikiska alperna

Lekfullt bröllop med starka färger

Lekfullt bröllop med starka färger