Bröllopsinspiration i London med fotografen Linda Rehlin

Bröllopsfotografen Linda Rehlin packade ner sin kamera och brudklädsel från SensibleM och åkte till London för en inspirationsfotografering. Idag delar hon med sig av sina läckra bilder hos oss och vi älskar verkligen kontrasten mellan storstadspulsen och de puderrosa, romantiska tonerna. 

Linda berättar:

London! Jag har älskat denna stad sedan första gången jag kände dess puls. Det bästa jag vet är att bara gå omkring. Få känna mig som en del av det som är stadens hjärta. Folket, storstaden och alla fantastiska marknader. Få promenera från Spitalfield market och Brick Lane via Liverpool Street ned till London Bridge, titta ut över Themsen med Tower of London åt ena hållet och London Eye åt det andra. Ta en sväng förbi London Borough Market och spana in alla vackra grönsaker och låta fantastiska dofter av mat från hela världen sprida sig i min kropp innan jag bestämmer mig för vad jag ska äta. Kila förbi lakritskillen från Italien som vet allt om vilken jordmån som är bäst för den söta lakritsroten och sedan strosa vidare längst Southbank och bara vara. Njuta. Uppleva. Kanske till och med klättra ned till themsens strandkant om det är lågvatten, och hitta snäckor och annat som floden sparat på.

Därför var det inte svårt för mig att bestämma hur jag bäst ville porträttera Hélenas otroligt vackra skapelser ifrån SensibleM - jag vill göra det med Londons hjärta i åtanke. Jag ville att du skulle känna staden, känna hur den lever och är kreativ. Jag ville att du skulle känna det jag känner när jag är där, och jag ville att du skulle känna att brudkläder inte behöver vara något du hänger i en plastförpackning längst in i garderoben - jag ville att du skulle se hur du kan leva i dem och låta de få leva med dig.
Jag vill inte bara att du ska älska dina kläder på er speciella dag, jag vill att du ska älska de alla andra dagar också.

Styling och fotografi: Linda Rehlin
Brudklänningar: SensibleM
Modeller: Sussie och Julia


Se även:

Stylad fotografering utanför Rom

Stylad fotografering utanför Rom

Enkla vintageinspirerade brudklänningar

Enkla vintageinspirerade brudklänningar

Färgstarkt bröllop i charmig lagerlokal

Färgstarkt bröllop i charmig lagerlokal