Stylad fotografering utanför Rom

Bröllopsfotografen Linda-Pauline Pehrsdotter har tillsammans med Hélena Parmér, som också är fotograf samt driver SensibleM, nyligen anordnat en underbar workshop i Rom. Idag delar hon med sig av sina bilder därifrån och berättar samtidigt om platsen och arbetet runt om. Tack Linda-Pauline, för denna fantastiskt vackra inspiration! 

Fotografen Linda-Pauline Pehrdotter berättar om workshoppen.

Jag och min vän Hélena Parmér slog våra kloka huvuden ihop för en bröllopsworkshop i Italien med sju deltagare. Detta var vår första gång tillsammans och vi hade HUR kul som helst! Vi hittade ett underbart kärlekspar som även arbetar som modeller. Vi fick jobba extra hårt för att få dem att slappna av och inte posera för mycket. Men i slutet av dagen var de varma i kläderna och deras riktiga kärlek började krypa fram!

Vi fick tag i en fantastisk vingård, Principe Pallavicini, ca 40 minuter från staden. Det var riktigt svårt att hitta rätt väg men vi skänker ett stort tack till Michelle på gården som hjälpte oss genom dagen. De bjöds även på en fantastisk vinlunch med deras egen-tillverkade vin!
Hélena designar även bröllopsklänningar under namnet SensibleM, och det Veronica bär är helt handgjort.
Buketten satte vi ihop själva med lite snittblommor från en lokal blomsterhandlare. Det blev en fantastisk dag med denna magiska vy! Alla borde åka till Italien och fotografera bröllop.

Några ord från bruden, Veronica:

Vi möttes av slumpen, jag och Emanuele. Vem kunde ha anat? Två helt olika personer, men ändå så lika. Men där på natten på festen såg han mig, bjöd upp mig till dans och kysste mig. Några dagar senare bjöd han mig ut igen, och efter det har jag aldrig lämnat hans sida.
HX7A1717.jpg

Fotograf, makeup artist/hårstylist: Linda-Pauline Pehrsdotter
Arrangör: Linda-Pauline Pehrsdotter & Hélena Parmér
Second shooter: Danilo
Second shooter och assistent: Helena Killander
Plats: Principe Pallavicini
Modeller: Veronica Giardina & Emanuele Perpetuino
Brudkläder: SensibleM
Smycken: Weronica Ziemann
Trycksaker: Pretty paper


Fler stylade fotografering:

Stylad fotografering: Vinterbröllop

Stylad fotografering: Vinterbröllop

Ljusa och lätta vårtoner

Ljusa och lätta vårtoner

Stylad fotografering i Rosendahls trädgård

Stylad fotografering i Rosendahls trädgård