Soligt och färgglatt skogsbröllop: Outi och Masa

Outi och Masa träffades sommaren 2013 och flyttade ihop redan en vecka efter första träffen. Här kan man verkligen tala om kärlek vid första ögonkastet! Idag delar de med sig av sitt bröllop som fotografen Therese Winberg dokumenterat. 

Vi har blivit väldigt förtjusta i skogsbröllop. Det är något helt magiskt och mäktigt över skogen som inte går att beskriva, så vi låter de vackra bilderna tala för sig själva.


Detaljerna

Vi gifte oss på en perfekt, varm och solig lördag i juli i den finska skärgården i Sibbo där vi bor. Det var i samma skärgården där vi hade förlovade ett år tidigare på den pittoreska fyren ön Söderskär. Vi kände att vårt bröllop skulle reflektera vilka vi är i stället för at överträffa andra människors förväntningar på hur bröllop ska vara, så vi höll det så naturligt och så personligt som möjligt. Vi ville dela vår speciella dag med 40 av våra närmaste familj och vänner, inklusive barn. Vi älskar havet och att vara utomhus så vi valde vår plats och vårt tema därefter. Man skulle kunna beskriva det som en blandning av en skog, strand och backyard bröllop.

Ceremonin

Ceremonin ägde rum på en vacker klippa med utsikt över havet som bakgrund. Vi ville inte ha en kyrka eller en privat egendom för vår ceremoni, för nu vet vi att vi alltid kan paddla tillbaka till denna magnifika plats för att tillbringa vår bröllopsdag. Vi skrev vigselceremonin själva, som band samman koordinaterna för våra liv; ön där vi förlovade oss och ön där vi gifte. Dessa datum och koordinater är nu inristade i våra ringar. Från the First Look när vi såg varandra första gången till vår sista dans under himlen i sommarnatten har vi verkligen njutit varje sekund av vårt bröllop och tack och lov har vi nu fått alla dessa speciella och underbara stunder fångas av Therese Winberg för oss att minnas och njuta vår dag i många år framöver!

Om dekorationer

Vårt färgschema var grönt och vi ville använda finska vildblommor för dekorationer så mycket som möjligt. Vi gjorde en hel del av detaljerna för vårt bröllop med hjälp av våra vänner och familj. Jag gjorde våra inbjudningar och alla andra bilder. Två av mina tärnor hjälpte mig med dessertbuffèn och en annan brudtärna gjorde mitt och alla de andra tärnornas hår. Brudgummens mor gjorde de fantastiska blomsterdekorationerna, flower crown och brudbuketten. Vi är så lyckliga och tacksamma att ha sådana begåvade människor runt omkring oss!


Fotograf: Therese Winberg
Plats: Villa Seasong, Finland
Blommor: DIY
Hår: DIY
Trycksaker: DIY
Smink: Laura Salminen
Brudgummens klädsel: FRENN


Andra bröllopsberättelser

Rustikt och skogsnära bröllop: Lynn och Richard

Rustikt och skogsnära bröllop: Lynn och Richard

Majbröllops på Abborrebergs Veranda: Ann-Christine och Oscar

Majbröllops på Abborrebergs Veranda: Ann-Christine och Oscar

Stämingsfullt septemberbröllop: Johanna och Sam

Stämingsfullt septemberbröllop: Johanna och Sam