Topp 10 blogginlägg 2016

Idag hittar du min personliga topp 10-lista över blogginlägg från 2016. De presenteras utan någon speciell ordning, helt enkelt för att jag omöjligt kan bestämma mig! Klicka er in på de olika inläggen för att se dem i sin helhet. Och berätta gärna i en kommentar vilken eller vilka som är era favoriter, det vore så kul att få veta!


Trädgårdsbröllop: Bryan + Chris

Detta bröllop med sin mjuka färgton är så himla charmigt tycker jag!


Dekorera elegant med kvistar

Jag gillar när man kan dekorera med det man hittar i naturen. Kreatörerna bakom denna inspirationsfotografering har visat hur elegant det blir med kvistar och grenar och jag tycker att det är hur snyggt som helst!


Stadshusbröllop med trädgårdsfest: Astrid + Daniel

Det här bröllopet är fotograferat av Amanda Falkman och är min favorit av bröllopsberättelser. Det är ett unikt bröllop som visar på att man kan gå utanför de traditionella ramarna för hur ett bröllop "ska vara" och det är hur läckert som helst.


Stämningsfullt och bohemiskt bröllop

Väldigt vackert bröllop i bohemisk anda, med trädgårdsmiddag och mängder av fina detaljer!


Minimalistisk och lekfull förlovningsfotografering i Bonneville Salt Flats

Den här förlovningsfotograferingen är kreativ och konstnärligt på ett så enkelt sätt att jag blir helt mållös. Så fint!


Livfullt och dramatiskt på Torö Stenstrand

Det är bröllopsfotografen Matilda Söderström och Anna Edström Widén som driver Rental Stories som anordnade denna stämningsfulla och välgjorda inspirationsfotografering i höstas. Jag älskar det dramatiska uttrycket som både vädret och Matildas fotografiska bildspråk ger och det känns som en självklarhet att detta inlägg hamnar på min personliga topp tio-lista.


Mäktig höstinspiration av Christell Eberstein

Här ser ni ännu en självklar favorit från min sida. Buketten, klädseln och stylingen är så himla rätt och fotografen Christell Eberstein har fångat en härlig höstkänsla i ett fantastisk ljus. Som jag skrev i originalinlägget - det här är ren magi!


Konstnärligt bröllop med persikafärgad brudklänning: Jaquie + Andy

Det här fantastiska bröllopet publicerades för inte alls länge sen och är en stor personlig favorit!


Stämningsfullt och rustikt med loppisfynd och naturliga dekorationer

Den första egna inspirationsfotograferingen jag anordnat genom Sisters in Law, vilket känns extra speciellt för mig och som därför absolut hamnar i topp tio!


Lantligt skånebröllop: Zanna + Nils

Och så klart är mitt eget bröllop en favorit. Är så glad för de fina bilderna från fotografen Annelie Johnsson!