Yvig och färgrik brudbukett

Yviga buketter är det bästa som finns, eller hur? I buketten nedan har de blandat väldigt många olika blommor och växter i diverse färger och den känns väldigt naturligt otämjd. De har fått till den där vilda känslan, nästan som om man bara plockat upp ett gäng blommor från vägkanten. Självklart ligger det otroligt mycket tanke och hantverk bakom buketter som denna, och det är en konstform i sig. 

Vad planerar du att ha för typ av bukett till ditt bröllop? Berätta gärna i en kommentar! Ta även en titt i vårt arkiv under Blommor för att se några av de blomsterdesigners i Sverige som vi rekommenderar.

Bröllopssida
Bröllopsblogg
Bröllop
Inspiration Bröllop
Sisters in Law

Fotograf: The Lemon Rose Photography
Florist: La Petite Fleur
Hår och Make up: Neilie Munyemana
Brudklänning: The Wedding Shoppe


Du följer väl oss på sociala medier?