Höstinspiration med majestätisk brudbukett

Idag bjuder Fröken Blomma, tillsammans med ett kreativt team, på mäktig höstinspiration med en helt otrolig bukett. Och inte nog med att Sissel som driver Fröken Blomma har en enorm talang när det gäller blommor, hon kan även sy och har skapat den imponerande tyllklänningen. Tack Sissel och resten av teamet för att ni delar med er av er kreativitet hos oss idag!


Sissel berättar

Jag älskar verkligen hösten och vi kände att vi ville få till en härlig miljö till bilden. Det höga överblommade gräset, vassen och rallarrosorna blev en perfekt scenografi. Vi hade rekat location några veckor tidigare och på väg dit gick det en rysning genom hela mig, jag hade missat av att det hade varit ett hinderbanelopp på området under helgen som varit. Tänk om det bara är lervälling och geggamoja kvar av de fina platserna som vi sett ut? Väl på plats kunde vi andas ut, det fanns gott om härlig hög vegetation kvar.
Med utomhusfotografering är tiden ofta knapp, man kämpar mot klockan för att hinna fånga så mycket vackert ljus som möjligt och modellen blir kall i den kyliga oktoberluften. På och av med dunjackan, fixa till klänning och hår, vinkla buketten, rätta till halsbandet, torka en rinnande näsa, hålla stegen så att inte Francis trillar ner... Någon är ute och går med en hund som skäller högt och tycker att det är vansinnigt upprörande med en prinsessliknande varelse i trettio meter tyll mitt i spenaten. Hundägaren har bra ordning på sin hund, jag håller för säkerhets skull lite hårdare i stegen. 
Höstbröllop.jpg
Florist+Göteborg.jpg
Höstbrud.jpg
När vi skiljs åt för kvällen så säger Francis att han ska försöka gå igenom bilderna under veckan, han har lite andra jobb som väntar också, några timmar senare på kvällen plingar det på telefonen och första bilden kommer. Han kunde inte hålla sig, den här gången heller. Jag går och lägger mig, nöjd, stolt och väldigt glad över att ha fått spendera dagen med ett så fantastiskt och härligt team. 
Fröken+Blomma.jpg

Fotograf: Francis Löfvenholm
Florist & Styling: Sissel Willbro / Fröken Blomma
Hår & Make Up: Lisette Alfredsson 
Modell: Martina Bergenheim, Fotograf By Ingemo
Smyckesdesign: Magdalena Johne