Inspiration för blivande brudgummar

Vi har gjort vårt bästa för att inspirera blivande brudar i sitt val av klänning, här, här och här, och nu har turen kommit till brudgummarna. Inför ett bröllop är det naturligtvis stort fokus på vad bruden ska ha för klänning men även män har mycket att välja bland när det gäller bröllopsklädsel.


En klassisk mörkblå kostym passar vid de flesta sorters bröllop och en boutonniere på kavajslaget markerar att det är ett högtidligt tillfälle. Den mörkblå kostymen gör sig extra fin tillsammans med bruna läderdetaljer som skärp och skor. 


Sisters_In_Law_Greg_Finck-012.jpg

Om brudgummen har en eller flera best men är det effektfullt att välja en kostym i en kontrasterande färg, som här där brudgummen har en ljus kostym och hans best men har mörka kostymer i olika nyanser. Riktigt snyggt tycker vi!På ett sommarbröllop eller ett destinationsbröllop i varmare klimat är det härligt med en blå eller grå linnekostym. Linne är behagligt att ha i värme eftersom materialet andas. Ljusblå är också en färg som lätt kan plockas upp i det övriga färgtemat för bröllopet.


Fotograf: Greg Finck
Bilderna är publicerade med fotografens tillstånd.


Gillade du det här inlägget? Se även:

Trendspaning: Klänningar som bryter av i midjan

Trendspaning: Klänningar som bryter av i midjan

30-talsinspiration

30-talsinspiration

Bohemiska klänningar & hårsmycken

Bohemiska klänningar & hårsmycken