Trendspaning: Klänningar som bryter av i midjan

Att ha brudklänningar som bryter av i midjan på olika sätt är både fint och väldigt modernt just nu. Det är ofta smickrande för figuren att markera midjan samtidigt som man har lite volym i kjolen. Klänningen nedan kommer från franska designern Rime Arodaky. Rime Arodaky har tyvärr ingen återförsäljare i Sverige men en del klänningar och accessoarer kan köpas på Net-a-Porter. Närmaste återförsäljare finns i Köpenhamn. Visst blev det plötsligt ännu mer intressant med en weekend-resa dit?

Även denna klänning med paper bag waist kommer från Rime Arodaky.

Ett annat alternativ som vi har sett mycket av på senaste är den tvådelade brudklänningen. Det kan också bli riktigt vackert och effektfullt. Ett tips för den som är sugen på en tvådelad klänning men inte tycker om att visa för mycket hud är att välja en kjol med hög midja och en topp med lite volym i, som kanske går ner över kjolen till och med. Då får man fortfarande den lite mer rörliga effekten som en tvådelad klänning ger.

Foto: Greg Finck, www.gregfinck.com
Bilderna är publicerade med fotografens tillstånd.