Bröllopstjänster - Ett arkiv av kontakter

Då vi själva har saknat en plats som samlar information om de lantliga lokalerna, de bohemiska bröllopsklänningarna och blomsterdekoratörer som älskar det vilda och rustika, bestämde vi oss för att ett sådant arkiv skulle vara en stor och viktig del av Sisters in Law. Arkivet är ständigt under uppdatering där nya kontakter och tjänster runt om i landet tillkommer allt eftersom.

I arkivet kan du bland annat ta reda på vart du kan hitta fint vintageporslin till bröllopsfesten eller bli tipsad om butiker som kanske har just den klänning du så länge har letat efter. Besök Bröllopstjänster för att se mer av vad Sveriges bröllopsmarknad har att erbjuda.

Petras Porslin, Åkarp.  www.petrasporslin.se

Petras Porslin, Åkarp. www.petrasporslin.se

Zetterberg Couture, Göteborg.  www.zetterbergcouture.se

Zetterberg Couture, Göteborg. www.zetterbergcouture.se

Har du tips på lokaler eller tjänster som kan passa i vårt arkiv?
Hör gärna av dig till oss på info@sistersinlaw.se