Sisters in Law - den personliga bröllopssidan

Efter flera veckor av planering och stor förväntan kan vi äntligen hälsa er varmt välkomna till Sisters in Law - en sida där de mer personliga bröllopen är i fokus. Vi som grundat sidan heter Elinor Pejryd och Zanna Metzer och vi inriktar oss på vintage, bohemiska och lantliga bröllop.

Här på Sisters in Law delar vi med oss av inspiration och tankar kring allt som har med bröllop att göra. På bloggen kommer du att få ta del av inspiration och trender, tips och trix och läsa bröllopsberättelser från brudpar runt om i landet. Vi vill även underlätta din bröllopsplanering genom att samla information om lokaler, fotografer, klänningar m.m. I vårt arkiv Bröllopstjänster hittar du utvalda företag och verksamheter som vi tycker har det där lilla extra. Arkivet innehåller lador att ha fest i, bröllopsfotografer som är skickliga på att fånga ögonblick i mjukt ljus, uthyrning av vintageporslin, klänningar och mycket mer!

Åter igen, varmt välkomna!

Sisters in LawComment