Workshop i Hyltebruk

fotograf-amanda-freskgard.png

Häromveckan åkte jag ner till Hyltebruk som ligger en bit utanför Halmstad för att delta i en workshop som anordnades av Linn Andersson och Elaine Lilje (som tillsammans är Wild Forest Weddings). Jag kom dit på fredagseftermiddagen och möttes av ett så fint välkomnande. Totalt var vi sju stycken som skulle spendera helgen i den otroligt mysiga stugan vid vattnet.

Dag ett började med fika, mysigt häng och lära känna alla fina personer på plats. Vi tog en promenad i stugområdet och njöt av höstsolen. Linn och Elaine höll i flera presentationer under helgen där de berättade om hur de började, deras resa och hur de jobbar. Väldigt intressant och lärorikt att få höra om någon annans resa!

web-9623.jpg
web-9629.jpg
web-9652.jpg
web-9668.jpg

Dag två började med frukost och meditation med Elaine. Det var hela tiden ett sånt härligt lugn över helgen som är så himla skönt. Vi kunde prata om vad som helst, högt och lågt. Sånt behövs verkligen lite då och då!

De hade ett till teoripass innan det var dags för den stylade fotograferingen med ett jättefint par och ett dukat bord i en lada. Superfin styling på båda och kul att bara få leka loss lite!

Eftermiddagen och kvällen bestod av redigering, mer fotosnack, supergod middag, tända ljus, vin, mys och kvällsbad. Det är verkligen något speciellt med att spendera så intima dagar med personer som nyss var totala främlingar, men som man kommer väldigt nära på så kort tid. Man hamnar i en egen liten bubbla på något sätt och det är fint.

web-9706.jpg

Fler bilder från den stylade fotograferingen kommer jag lägga upp i ett eget inlägg sen!

Söndagen började på samma sätt som föregående dag med frukost och meditation, följt av ett teoripass av Linn och Elaine. Vi åt en sista lunch tillsammans innan det var dags att säga hejdå till alla. Helt uppfylld av inspiration, lugn, nya bekantskaper och pepp inför mitt eget företags framtid rullade jag därifrån. Jag skulle spendera några dagar till i södra Sverige och hälsade på min syster i Helsingborg (där även min föräldrar var och hälsade på från Skellefteå, så det var perfekt tajming), så jag fick några dagar extra med härligt familjehäng innan det var dags att åka hem igen.

web-9766.jpg