Stylat Strandelopement Vid Brunnsvikens Strandbad

Inlägget innehåller adlinks

"Vatten och hav ligger mig nära om hjärtat” berättar Evelyn Wallin, fotografen bakom det stylade strandelopement vi vill dela med er idag. Hennes kärlek till havet är svår att ta miste på. Bilderna i dagens inlägg fångade hon vid Brunnsvikens strandbad i Stockholm, tillsammans med modellerna Erik och Moa - iklädd en prinsessdröm i tyll från The WOW Closet. Vi fortsätter direkt med att spana in bilderna och önskar dig en inspirerande stund bakom dataskärmen!

Erik + Moa + Evelyn
Moa + modell + Evelyn Wallin
modellpar + fotografering + linnekavaj

En ljus kostym passar perfekt på sommarbröllopet. Beige, grå eller ljusblå är härliga alternativ att välja mellan, och ett tunnare material som linne förhindrar att brudgummen blir allt för varm. Linne har en tendens att skrynkla, men det tycker vi bara är charmigt. Med upprullade ärmar, utan slips och barfota i sanden ser brudgummen härligt avslappnad ut - perfekt för ett strandelopement som detta.

brunnsviken + stylad fotografering

Sätt färg på bröllopet


stockholm + strand + elopement
strandkanten + havsutsikt

Fotograf Evelyn Wallin berättar om sin resa till bröllopsfotograf:

Innan jag fann min man, såg inte jag mig själv som giftastypen. Hellre som en örn flygandes över havet, där mitt hem är dit jag tar mig. Utan hans vetskap gjorde han mig sugen på ett giftermål. Vårt bröllop och planeringen av bröllopet i New York var en extraordinär upplevelse. Vi planerade allt från Stockholm och jag åkte själv dit ett halvår innan vigseln för att äta på stället vi skulle ha vår lunch, provsminkades och träffade vår fotograf i hans hem/studio i Brooklyn. Det blev vårt drömbröllop och öppnade mina ögon för det faktum att jag skulle vara GRYM på att hjälpa andra att få deras drömbröllop, med fotografier att matcha det med. Det är min passion och gåva till er, att hjälpa er att skapa ert drömbröllop och berätta er kärlekshistoria genom glaset på objektivet.

Spetsklänning + öppen rygg

Vi blev väldigt imponerade av den till synes sömlösa håruppsättningen, vi skymtar inte en enda hårnål och ändå ser frisyren lös, ledig och elegant ut. Hatten av från oss på Sisters in Law. Modellen har fått en klassisk makeup med markerad eyeliner som framhäver hennes naturliga skönhet.

spetsdetaljer + blond modell
eyeliner + makeup + smink
skratt + glädje + roligt
sand mellan tårna + elopement

Var inte rädd för lite sand mellan tårna, inte ens på din bröllopsdag. Risken finns att klänningen blir lite smutsig, men vad gör det om hundra år?

modeller + photoshoot + plåtning
strandbröllop + bröllop på stranden
sand + vatten + hav
blått + bukett + dukning

Trycksakerna som tagits fram till dagens plåtning gick i himmelsblått, de råa kanterna på placeringskorten passar perfekt in på strandtemat. Vi är särskilt förtjusta i detaljen på insidan av kuvertet: en världskarta skapad i akvarell. Den blåa färgen återkommer både i buketten och på bordsduken, de olika nyanserna skapar djup och behåller ögats intresse.

trycksaker + print + inbjudan
bukettinspiration + bukettinspo
blå dukning + något blått
strandnbröllop + strandelopement

En stor applåd från oss till dagens leverantörer som du ser listade nedan. Om du söker fotograf, trycksaker eller kanske dekorationer att hyra till ditt bröllop eller event så kan vi tipsa om att spana in vårt arkiv. Där hittar ni allt ni behöver för att göra er stora dag till något alldeles, alldeles extra!

brudpar + nygifta

Fotograf: Evelyn Wallin
Plats: Brunnsvikens strandbad
Brudklänning: The WOW Closet
Hår + make: The WOW Closet
Trycksaker: Anna Göran design
Florist: Melody Flowers
Ringask: En liten ask
Duk: Himla
Samtliga smycken: Emma Engelbert
Videograf: Moon Motion Films
Modell: Moa + Erik