Stylat Trädgårdsbröllop i Ljusa Toner

Det finns så mycket att hitta på när det kommer till blommor. Idag ska vi få ta del av ett stylat trädgårdsbröllop där de ljusa tonerna tar plats i både dukning, blomster och klädsel. Fotografen Morgan Caddell Photography har tillsammans med bröllopskoordinatorn Harmony Weddings and Events satt ihop en fotografering där gräddvita toner möter en rustik look av mörkt trä och koppardetaljer.

För er som planerar ett utomhus- eller trädgårdsbröllop finns det massvis av inspiration att hämta här! Vi älskar när man kan plocka små detaljer från ett bröllop eller fotografering, och applicera det på sitt eget bröllop. Och i den här fotograferingen finns det mycket av såna detaljer, som dessutom är väldigt enkla att återskapa. Vi kollar!

bröllopsklänning
brudklänning med släp
brudbukett färgglad

Den här klänningen har en fin balans av enkelhet och detaljrikedom. Skärningen på toppen och fallet i kjolen gör den väldigt elegant och stilren samtidigt som de broderade detaljerna tillför en händelse till klädseln. Kjolen ser så fyllig och härlig ut!

bordsdukning bröllop

Att dela upp blommorna i små vaser är ett av de bästa tricken för att få blomsterdekorationer överallt utan att behöva spendera extra mycket på blommor. På det här sättet blir även vasen en del av kreationen, men omgivningen känns fortfarande grönskande och livlig. Små vaser, burkar och glas finns det massvis av på alla second handbutiker. Mixa och matcha fram en fin kollektion av unika vaser att stoppa blomster i.

bordsbukning elegant bröllop
bordsbukning elegant bröllop
bordsdukning bröllop

Det vi tycker är lite extra spännande i den här uppsättningen är hur kopparfärgen har en nyans som liknar den som hittas i träet. Så istället för att blanda in ytterligare en färg, valde leverantörerna här att blanda upp det med textur istället. Koppar har en väldigt varm ton i sig, en ton som vi även kan plocka upp i valet av blommor och glas. Tittar vi noga ser vi att även glasen har en liknande färg till en del av blommorna på bordet.

bröllopsdukning vit
blommor bordsdukning bröllop
brudkänning vit bröllop
brudbukett bröllop

Fotograf: Morgan Caddell Photography
Klänning: Gilded Bridal
Bageri: 10 Bloom Cakes
Trycksaker: Cute Buttons
Möbeluthyrning: Cottage Luxe
Skönhet: Wedded kiss
Linnetyg och dukar: CE Rentals
Florist: Wild Flora Farm
Bröllopskoordinator: Harmony Weddings and Events
Florist: Barn of Chapel Hill
Lokal: Barn of Chapel Hill at Wild Flora Farm