Bröllopsinspiration från Island med brudklädsel från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

För bara någon vecka sedan befann sig ett gäng bröllopsfotografer på Island för en fotoworkshop. Workshopen anordnades av Nordica Photography och Mark Pacura och med sig hade de brudklädsel från Sisters in Laws egna varumärke Ellen Marie Bridal. Via varumärket fokuserar vi framförallt på färgade tyllkjolar, men har såklart brudklädsel i vitt också. Många kombinerar en av våra tyllkjolar med en spetsbody, men det går utmärkt att hitta en topp i vanlig butik också. Det är det som är charmen med tvådelat, det går att kombinera hur man vill!

I bilderna vi ska få se nedan syns en tyllkjol i ljusblått och en i beige. Island bjuder på lika dramatiskt landskap som dramatiskt väder, så denna gången kombinerades klädseln med tjockare koftor. Låt er inspireras av både brudklädseln och de fina bilderna från workshopen nedan! Här lyfter vi olika fotografers bilder, så det är några olika stilar av bilder ni kommer att få se.

Tänk att gifta sig på Island - wow! Många brudpar som väljer att rymma iväg för ett elopement väljer destinationer likt Island. Vi förstår varför, för det är verkligen en plats utöver det vanliga.

I dessa första bilder syns vår beiga tyllkjol, men vi har även en ljusare variant i vår webbutik som heter just ljusbeige. På bild kan de uppfattas som väldigt lika i färgen, men allt beror på redigeringen olika fotografer gör. Om du som blivande brud är nyfiken på våra kjolar så kan vi alltid skicka tygprover.

Fotograf: Myrthe Vlasveld

Fotograf: Myrthe Vlasveld

Dags för vår ljusblå kjol!

Den ljusblå kjolen gör sig otroligt bra till strandmiljön på Island. Här i Sverige används denna färgen flitigt på vinterbröllop, där blått blir en häftig nyans att arbeta med! Se även en mörkare variant av blå tyllkjol här.

Tack till Nordica Photography och Mark Pacura för att vår brudklädsel fick följa med på äventyr!

Vill du som blivande brud komma i kontakt med oss gällande vår brudklädsel? Skriv till info@ellenmariebridal.com.

Fotograf: Mark Pacura

Fotograf: Mark Pacura