Intimt Och Lekfullt Elopement På Hawaii Med Dramatisk Miljö: Daphne + Daniel

Hawaii är en ögrupp med fantastisk miljö. Här väntar inte bara milslånga sandstränder och djupa djungler. Längs kusten breder platta vidder ut sig, täckta i lava. Det är en dramatisk natur och med havet i bakgrunden är det en perfekt plats för ett livligt naturelopement. Det tyckte i alla fall brudparet Daphne och Daniel som valde att gifta sig på Pine Trees Beach i Hawaii. De ville ha ett personligt och intimt elopement på en exotisk plats och till slut föll lotten på den här dramatiska platsen. Vi ska få följa med på deras stora dag genom bilder tagna av fotografen från The Wandering B.

strandbröllop

Vi måste bara nämna hur mycket vi gillar känslan i bröllopet. Avslappnat men dramatiskt. Bakgrunden är äventyrlig medan brudparet hittat sin stil i en avspänd klädsel. Allt som finns i just den stunden är de två, en vacker miljö och firandet av kärleken. Ibland behövs det inte mer än så för att få till det perfekta bröllopet.

strandbröllop solnedgång
strandbröllop solnedgång
strandbröllop solnedgång
strandbröllop solnedgång

Vigseln tog plats precis när solen gick ner bakom horisonten vilket ger bilderna ett helt magiskt ljus. Det krävs en duktig fotograf för att fånga magin av verkligheten genom kameran. Fotografen Bea har gjort ett grymt jobb med att fånga dessa ögonblick på ett snyggt sätt.

Letar ni efter fotograf till ert bröllop? Missa inte att spana in några av Sveriges bästa bröllopsfotografer här.

elopement solnedgång
elopement solnedgång

Förutom ett magiskt ljus har fotografen även gjort ett fint jobb med att fånga livfullheten. Det är alltid kul att ha ett gäng porträttfoton som känns som tagna i ögonblicket, snarare än uppställda. De allra flesta fotografer brukar leverera en mix av båda, men det är alltid bra att specificera om ni föredrar det ena över det andra. Valet är ert, men vi kan definitivt rekommendera att glömma bort kameran för en stund och låta er fotograf fånga er kärlek på ett mindre uppställt sätt.

elopement solnedgång
elopement solnedgång
strandelopement solnedgång
strandelopement solnedgång
strandelopement solnedgång

Fotograf: The Wandering B
Florist: Nicco Designs
Musik: Micah M Music
Vigselförrättare: KAHU TOM
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Plats: Pine Trees Beach