Inspiration Till Rustikt Elopement Med Picknick I Naturen

Great Sand Dunes är platsen för det stylade elopement som vi ska få ta del av i detta inlägg. Ett elopement som har en edgy känsla med en bohemisk touch. Kreatörerna bakom fotograferingen ville skapa något lite utöver det vanliga, så de satsade på annorlunda dekor i karg natur. Fotograferna vars bilder vi ska få se idag är In Love and Adventure - Elopement Photography och Matlai Photography. Nu spanar vi in inspirationselopementet!

trycksaker bröllop

Galet snygga trycksaker! En dov färgpalett som ändå sticker ut ur mängden. Vi älskar den mörka bakgrunden på kortet, komplett med en vit text och små illustrationer som påminner om själva elopementet.

bröllop i öknen
torkad bukett bröllop

Brudbuketten är ihopsatt av blomster i olika färg och form. Vi hittar allt från brudslöja till rosor och nejlikor.

bröllop bröstbukett torkad
bröllop trycksaker
bohemiskt elopement
boho elopement
bröllop naturen
bröllop smink
bukett torkade blommor
bröllop vigsel utomhus
vigsel utomhus
picknick middag bröllop
middag bröllop utomhus

Vi älskar den här uppsättningen! En lite lyxigare variant på en picknick. För vem har sagt att en picknick måste ske på en enkel filt? Här har kreatörerna istället laddat upp med kuddar, bord, dekor och snygga mattor. Även de levande ljusen har letat sig in i möbleringen. I bilderna nedan kan ni se hur det dukats upp med charkuterier, ost och annat smått och gott. Det bästa med ert bröllop är att det är just ert. Ni kan bestämma helt själva vad ni ska äta på er stora dag.

bröllop picknick
bröllop picknick boho
bröllop boho bukett

Så mysigt med flaskorna som blivit upplysta med ljusslingor! En väldigt enkel DIY som inte kräver så mycket mer än ett par snygga flaskor och några ljusslingor. Inte så energikrävande att sätta ihop, men väldigt stämningsfullt när det är på plats.

bröllop picknick
bröllop porträtt utomhus
bröllop utomhus
bröllop öknen

Fotograf: In Love and Adventure - Elopement Photography + Matlai Photography
DIY and hantverk: Craft Beer Babe + Embellished Organics
Trycksaker: Paper Girl Creative
Florist: Blue Vessel Florista
Plats: Great Sand Dunes National Park