Rustikt Bröllop Med Vigsel Utomhus Och Fest I Lada: Paige + Josh

Josh och Paige gifte sig den 14 november 2020 och bjöd in sina gäster till ett rustikt, elegant bröllop på en plats som kallas Addison Grove. Med vigsel utomhus och festen i lada finns det väl inte mycket som kan gå fel, eller hur? Med andra ord, vi har en bildserie med mycket inspiration framför oss.

Bröllopsdagen hade en vinröd färgpalett där varje liten detalj är elegant placerad och noga tilltänkt. Med sig för dagen hade brudparet fotograf Nikk Nguyen som fångat detta mysiga bröllop på bild.

brudklänning tyll
skor bröllop klackar
brudklänning tyll släp
rustik vigselbåge

Vigseln skedde naturnära med gamla, karaktäristiska träd i bakgrunden. Visst ser det mysigt ut? Brudparet har även ställt dit en vigselbåge i mörkt trä där ena hörnet dekorerats med ett vackert blomsterarrangemang.

rustikt bröllop
rustikt bröllop
rustikt bröllop
bröllop i lada
bröllop i lada

Wow, vilken lokal! Ladans höga tak med synliga bjälkar skapar en mysig, luftig stämning. Det rustika kombineras med eleganta ljuskronor och tyll som draperats från kanterna. Ett smart knep för att binda ihop helheten utan att förlora takhöjd och luftighet i lokalen. Tyg hjälper dessutom till att mjuka upp det hårda träet och de bastanta balkarna som präglar den här ladan. Helheten blir så snygg!

bröllop i lada
bröllop i lada

Nere på golvet fortsätter rustika bjälkar blandas samman med eleganta dukningar.

tårta minimalistisk bröllop
tårta minimalistisk bröllop

Till sist måste vi bara spana in tårtan. Den är så välgjord! Stilren med noggrant utformade detaljer, en helvit bas och ett par blommor i dova toner för dekoration. Vi gillar även hur de olika våningarna fått olika former. Det är nästan så att den är för fin för att ätas, eller hur?

Vi tackar brudparet för att vi fått ta del av deras bröllop. Hoppas att ni läsare också lämnar det här inlägget fyllda med inspiration!