Bröllopsporträtt I Egyptisk Solnedgång

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Tänk dig en bröllopsfotografering i solnedgången i Egypten med kameler. Mer magiskt än så kan det väl ändå inte bli? Tyllkjolar från vårt egna varumärke Ellen Marie Bridal får vara med på så många äventyr och i det här inlägget får vi ta del av dessa fantastiska bilder som är tagna av Jenny Drakenlind medan hon var på semester i Egypten. Vår ljusbeiga tyllkjol gör sig så himla fin mot det gyllene ljuset och vi kan bara tänka oss hur varm och härlig sanden är i den vackra solnedgången.

En fördel med tvådelat till bröllopet är att du kan mixa och matcha precis som du själv vill. Till den här fotograferingen fick en paljettopp addera lite extra bling till outfiten. Många vill byta klädsel under bröllopsdagen och att byta från en mer klassisk spetstopp till en glittrig topp som denna inför dansgolvet blir ett enkelt ombyte.

Kjolarna finns i många fina färger och vi syr upp dem i din storlek och önskad längd. Vill du få hem tygprover? Inga problem! Maila oss på info@ellenmariebridal.com så skickar vi tygprover till dig.

Tack Jenny för att du tog med en av våra kjolar på detta underbara äventyr!

Foto Jenny Drakenlind
Ljusbeige tyllkjol Ellen Marie Bridal