Elegant Bröllop i Puderrosa Toner: Nina + Connor

Idag tar vi en närmare titt på ett bröllop fotograferat av Nikk Nguyen Photo, en bröllopsfotograf vars namn ofta syns här på Sisters in Law. Anledningarna till att han syns ofta är många, bland annat att vi älskar hans fotostil men även att de många bröllop han fotograferar tilltalar oss lite extra. Se bland annat Bohemiskt Trädgårdsbröllop Med Rustika Inslag & Bohemiskt Bröllop Med Mycket Blomster: Maggie + Nikk.

Men nu ska vi fokusera på Nina och Connor som gifte sig på Barr Mansion i Austin, Texas. Det är ett elegant bröllop i puderrosa toner och vi hoppas att ni som planerar bröllop ska hitta inspiration till ert eget bröllop bland dessa bilder.

Vissa par vill inte se varandra förrän vid vigseln, medan andra gör sig iordning tillsammans. Mellanvägen är att göra sig iordning var för sig för att sedan göra en “first look” innan vigseln. Detta är det vanligaste just nu och en höjdpunkt för många. Prata med er bröllopsfotograf om ni vill genomföra en first look, så hjälper hen er att planera tid och plats för detta under dagen.

Stort grattis till brudparet som nu är gifta!