Rustikt Och Bohemiskt Bröllop Med Borgerlig Vigsel Utomhus

I dagens blogginlägg ska vi få följa med på bröllopet mellan Lexie och Nick som gifte sig i oktober 2020. De planerade ett mysigt utomhusbröllop med bohemisk känsla och rustika detaljer. Paret hittade en stillsam plats vid sidan av en flod att vigas på, med ett magnifikt träd som vigselbåge. Det är ingen dålig vigselbåge, det. Vigseln blev väldigt mysig och kantades av bohemiska blomsterdekorationer i varma kulörer.

För att föreviga sin dag valde Lexie och Nick att ta med sig bröllopsfotografen Alexandra Wallace och det är hennes bilder vi ska få spana in idag. Vi dyker rakt ner i bröllopsbilderna och njuter av den mysiga bröllopsinspirationen.

De vackra buketterna består av massor av härliga, djupa kulörer i rött och orange. Den mörka paletten bryts av med ett fåtal vita, stora blommor.

Här får vi en överblick på vigselplatsen. Den är enkel, men så vacker. Hur man väljer att göra en vigselplats är såklart upp till brudparet själv. Väljer man att vigas borgerligt finns det otroligt mycket valmöjligheter, både vad gäller vigselplats och hur man dekorerar den. Vårt tips är att kika på bröllop med vigslar som tilltalar er (ni kan till exempel kolla igenom bröllopen som publicerats här på Sisters in Law) och spara ner dekorationer och inspiration till en moodboard. När ni letar efter rätt plats till ert bröllop kan ni referera till er moodboard för att enklare kunna visualisera hur en vigsel skulle kunna se ut just där.

Hur härligt dekorerad är inte brudparets honnörsbod? Vi älskar de stora blomsterarrangemangen som pryder bågen. Även ljuslyktorna som hänger ner över bordet är en fin detalj. Vi kan tänka oss att de skapar en riktigt mysig stämning när kvällen sveper in och mörkret lägger sig.

På bordet hittar vi vintageinspirerade tallrikar och glas i guld och orange.

Fotograf: Alexandra Wallace
Hårstylist: Kacey Stuck Hair 
Bageri: Sweet Miss Bake Shop
Makeup artist: Brushed Pretty
Uthyrning för bröllop: Walker Lewis Rents
Klänning: Sarah Seven
Bröllopskoordinator: Fairy Godmother a Wedding & Event Company
Plats: Democrat Hot Springs
Florist: House of Flowers 
Kostym: Finos Menswear & Tuxedo
DJ: Freestyle Event Services
Videograf: Evermoore Films
Trycksaker: Minted