Inspiration till urbant elopement

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar


Restriktionerna hävs inom kort och många blivande brudpar firar att det äntligen blivit dags att få planera bröllop precis så stort som de önskat. Hurra! Vi gläds med er alla och ser fram emot att få en glimt av alla härliga bröllop framöver!

Men idag vill vi lyfta motsatsen till ett stort bröllop och istället visa charmen med ett elopement. Fotografen Stephanie Klotz Photography tar med oss på ett urbant äventyr där enbart parets kärlek är i fokus. Bilderna är exempel på hur många bröllop sett ut under pandemin, när brudpar ändå bestämt sig för att säga ja till varandra, med eller utan gäster.

Styled Elopement in Los Angeles_Stephanie Klotz Photography_3Z9A6909_low.jpg

Kanske har ni som tänkt gifta er i höst lagt de stora planera åt sidan, för att istället anordna ett mindre bröllop? Men kanske har allt ändrats för er nu i och med de släppta restriktionerna som sker framöver? Att planera bröllop är inte lätt och speciellt inte om förutsättningarna ändras med kort varsel. Då kan ni behöva hjälp med både struktur och organiserande av detta. En bröllopsapp som kan underlätta då är Wedme, där ni får hjälp med checklistor antingen färdiga förslag, eller som ni själva lägger in från grunden.

Styled Elopement in Los Angeles_Stephanie Klotz Photography_3Z9A7054-2_low.jpg

Hur snyggt är det inte med en korta vita klänningen förresten? Så chict! Vi har letat upp några liknande klänningar nedan som vi också älskar. Kanske är detta precis DIN stil?

Styled Elopement in Los Angeles_Stephanie Klotz Photography_3Z9A7075_low.jpg

Lägg märke till den snygga slöjan med pärlor på också! En sådan variant hittar du hos By Malina här: Brudslöja med pärlor.

Styled Elopement in Los Angeles_Stephanie Klotz Photography_3Z9A7241_low.jpg

Söker ni en bröllopsfotograf till erat bröllop som kan fånga dagens alla ögonblick? Se några av talangerna från vårt arkiv med bröllopsfotografer här:

1__RebeckaThorellPhotography.jpeg

Rebecka Thorell

Bröllopsfotograf i Uppland

sgmatildastillvaro-4402.jpeg

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

sdgStockholm_wedding_Grona_Lund-115 (1).jpeg

Paulina Gabre

Bröllopsfotograf i Stockholm