Rustikt Och Intimt Elopement I Naturen: Ellie + Brandon

Allt blir inte alltid som man tänkt sig. Det är något vi fått lära oss om och om igen det senaste året. Men när saker och ting förändras får man hitta nya lösningar och göra det bästa av situationen. Det gjorde i alla fall Ellie och Brandon när deras bröllop blev inställt på grund av pandemin. Istället för att flytta på bröllopet på obestämd tid, bestämde de sig för att ordna ett litet microbröllop för deras närmsta vänner och familj. Precis som med alla Coronabröllop vi fått läsa om på senaste, blev även det här en succé.

Paret Ellie och Brandon valde att dela upp sin stora dag i två delar. De gifte sig i oktober 2020 och planerar att bjuda in alla som inte kunde vara med till en stor fest när pandemin lagt sig och det är säkert att samlas igen. Att dela på sitt bröllop har visat sig vara ett av det populäraste alternativet under förra året, då man som brudpar får två separata dagar att njuta av sitt bröllop på.

För Ellie och Brandons första del av bröllopsfirandet följde fotografen Katie Dawn Photo med dem ut i skogen för att fånga minnena av deras vigsel och det är de bilderna vi ska få kika på här nedan.

skylt bröllop
rustikt bröllop
bröllop utomhus

Vi älskar dekorationerna! Det blir alltid så fint när man väljer att göra sin vigselplats utomhus till ett litet rum. Det skapar inte bara en känsla av det tema ni valt på bröllopet, utan också en liten inramning av er vigsel.

bröllop+utomhus
bröllop+brudklänning
bröllop skogen
bröllop ringar
utomhusbröllop
bröstbukett+bröllop
bröllop bukett rustik
klänning släp bröllop

Vill ni spana in fler elopements och microbröllop? Här har vi samlat massvis av härlig inspiration från elopements genom åren. Ni kan spana in kategorin här.

ringar vigsel
sommartårta bröllop
tårta bröllop rustik

Fotograf: Katie Dawn Photo