Bröllop I En Campervan: Bohemisk Bröllopsinspiration I Naturen

Att utgå från sina egna intressen är en bra startpunkt när det ska planeras bröllop. Det kan vara en speciell stil, en plats med många minnen eller en kär ägodel som kickar igång inspirationen. Idag ska vi få ta del av ett stylat elopement där en campervan är mittpunkten för planeringen.

Sheena Shahangian är fotografen bakom det här stylade bröllopet och hon har gjort ett strålande jobb med att förmedla inspirationen. Elopementet är en sprudlande blandning av bohemiska dekorationer, naturmiljö och unika detaljer. Vi får såklart inte glömma den klassiska campervanen som agerar stjärnan i uppsättningen.

boho camper van

Den ikoniska campervanen sätter en retrokänsla på hela fotograferingen och gör sig utmärkt som en grundsten att bygga från. Tillsammans med skogen bildar den en mysig plats för ett bröllop. Att välja ut rätt typ av plats för sitt bröllop gör mycket för resterande planering. Vill ni satsa mycket på dekorationer kanske det är en neutral lokal ni ska leta efter. Om ni hellre vill att miljön ska göra jobbet åt er, spana efter lokaler eller platser som redan fångat den känslan ni är ute efter.

Vill ni till exempel ha ett bröllop med skogsnära känsla - då passar naturligtvis skogen perfekt. Är ni på jakt efter ett lantligt bröllop, kolla efter lador som kanske till och med kommer utrustade med matchande möbler.

boho elopement
vigsel utomhus

En vigselbåge behöver inte alltid ha formen av en båge - den kan vara precis vad som helst. Här ser vi vigselbågen ta formen av en vacker makramédekoration som hänger från en gren. Tanken med en vigselbåge är att den ska rama in vigselplatsen och det har leverantörerna gjort med bravur.

bohemisk vigselbåge
elopement natur dukning
dukning bröllop
svart dukning
bröllop dukning

För att ytterligare sprida känslan av camping har leverantörerna valt att plocka fram ett lågt bord till middagen. Det ger känslan av en picknick, men med fördelen att man kan äta lite bekvämare.

boho camper van
bohemiskt naturbröllop
natur elopement
bröllop utomhus
bohemiskt elopement

Fotograf: Sheena Shahangian Photography LLC
Bageri: Lucky's Bakery
Design: Uccellino Designs
Smycken: Hillary West
Klänning: Spell & The Gypsy
Hårstylist: The Tiny Rendezvous
Möbler: Yonder House