Välkommen Till Studio Sisters in Law och Bröllopsbruket i Umeå

Som många säkert redan vet så är vi på Sisters in Law kreativa personer på många sätt och delar inte bara med oss av bröllopsinspiration här på bloggen. Idag ska vi bege oss till vår Studio och brudbutik som vi har i Umeå där vi har vårt kontor, sömnadsateljé och där även Bröllopsbruket Umeå håller till.

I det här inlägget ska Kristina få berätta vad vi på Sisters in Law sysslar med när vi inte bloggar om bröllop. Kristina är sömmerska och designer i vårt företag och står bland annat bakom vår kollektion med tyllkjolar - Ellen Marie Bridal. Men Kristina kan även sy upp din drömklänning från grunden eller vara behjälplig med att få din befintliga klänning justerad efter dina önskemål. Via Bröllopsbruket, som också finns hos oss, så erbjuder vi moderna second hand brudklänningar och även nya klänningar i snitt upp till storlek 52. Våra färgglada tyllkjolar finns också att prova här. Hyr en av våra uthyrningskjolar eller få en tyllkjol uppsytt i dina mått och önskemål av färg. Nedan får Kristina berätta mer om möjligheterna hos oss.

IMG_1281.JPG
IMG_1867.JPG

Hej, hej! När du besöker oss så är det främst mig, Kristina som du möter. Jag guidar dig genom vårt sortiment av över 100 brudklänningar och hjälper till med råd gällande eventuella sömnadsändringar.

brudbutik+umeå+second+hand+brudklänningar+sömmerska.jpeg

I vår butik finns två stora provrum och en härlig lounge-hörna för vännerna som följer med.

Second+hand+brudklänningar+Umeå (1).jpeg

Kristina: Något som är bra att ha i åtanke när man är på jakt efter en brudklänning är att du nästan alltid måste räkna med någon form av sömnadsändring. Det vanligaste är att jag kortar av kjolarna nedtill. Men ibland måste midjan sys in, axlarna justeras eller ändra en urringning. Ibland syr jag enbart till extra detaljer för att ge en klänning det där lilla extra. Ett exempel på det ser ni nedan där jag sytt till spets i urringningen fram och bak samt över axlarna. Klänningen i grunden är alltså en helt slät modell. I detta fallet gjorde jag även om urringningen bak så att den blev djupare än originalklänningen.

Studio Sisters In Law
Studio+Sisters+In+Law
Studio Sisters In Law

Kristina: Vi går vidare till mer sömnad, men denna gången till vår egen kollektion - Ellen Marie Bridal som främst består av tyllkjolar i olika färger. Nedan syns de mest populära färgerna våra kunder väljer, men sen får ni också se några specialbeställningar i grönt, gult och beige med prickigt tyll.

Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law

Kristina: Kjolarna finns att få i regnbågens alla färger!

Studio Sisters In Law

Kristina: Vi har massvis av vackra spetsar att inspireras av för er som vill sy upp från grunden.

Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law

Kristina: Här har jag justerat en klänning och ska sy fast de klädda knapparna igen för hand.

IMG_2023.JPG

Kristina: Själva sömnadsateljén finns en våning ner från butiken. Här sitter jag och mitt emot mig brukar Zanna sitta och arbeta med sitt.

Vi fortsätter bildserien med att se några exempel på klänningar jag har fått äran att sy upp till kunder.

Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law

Kristina: Ovan ser ni en kombination som är väldigt populär hos oss, och vi förstår varför! Den stretchiga spetstoppen är sydd som en body och kan fås med urringning fram eller bak, eller både och. Chiffongkjolen har en formad siluett och är väldigt smickrande. Varje gång en blivande brud provar denna kombination får vi höra hur bekväma plaggen är och det är verkligen något som vi eftersträvar - att man ska känna sig både bekväm och fin på sin bröllopsdag. Plaggen sys upp efter dina egna mått och önskemål i vår studio.

Våra plagg är riktiga globetrotters och får hänga med på fotograferingar över hela världen. Nedan följer många fina foton där våra plagg är med, från våra svenska skogar i norr till de italienska bergen, Marocko och Island för att bara nämna några länder.

Fotograf: Nadine Pettersson Bolsö

Fotograf: Nadine Pettersson Bolsö

Fotograf: @annachi_

Fotograf: @annachi_

Fotograf: Lupin Foto

Fotograf: Lupin Foto

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

Fotograf: Amanda Freskgård

Fotograf: Amanda Freskgård

Fotograf: @nikistrbian

Fotograf: @nikistrbian

Fotograf: Pierre Atelier

Fotograf: Pierre Atelier

Fotograf @sandraviklundphotographer

Fotograf @sandraviklundphotographer

Fotograf: Rivkah Photography

Kristina: Vi fortsätter med att fokusera på Bröllopsbrukets sortiment istället. Bröllopsbruket är en kedja som finns i fem olika städer i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. Vi på Sisters in Law driver Umeåbutiken och här finns SÅ mycket fina second hand brudklänningar att välja mellan. Alla klänningar är moderna, så det är inte vintageklänningar som återfinns här. Som blivande brud kan du spara flera tusenlappar jämför med att köpa nytt. Och det bästa av allt? Du gör ett hållbart val!

Det kommer ständigt in nya klänningar till vårt sortiment som säljs vidare från någon som redan har gift sig. Se till att följa oss på @studiosistersinlaw för att hålla dig uppdaterad om just vårt sortiment.

Studio Sisters In Law
Studio Sisters In Law

Spets, tyll och chiffong på rad. Hos oss finns många olika klänningar i storleksspannet 34-52.

Second+hand+brudklänningar+Umeå.jpeg

Kristina: Sist men inte minst finns även Bröllopsbrukets egna kollektion av klimatkompenserade brudklänningar. Du hittar några av klänningar nedan, men kan se desto mer av dem i det här inlägget: Bröllopsbruket lanserar klimatkompenserad brudkollektion.

Jag tackar för mig och hoppas att vi ses i Studio Sisters in Law / Bröllopsbruket Umeå någon gång! Efter bilderna nedan hittar du den information du behöver för att boka tid.

Bröllopsbruket
Bröllopsbruket
Bröllopsbruket

Är du sugen på att boka tid för provning hos oss i Umeå? Boka tid via länken nedan.

Adress:
Rådhusesplanaden 13
903 28 Umeå

Boka tid för provning:
www.brollopsbruket.se/boka-umea.

Kontakt
Bröllopsbruket, second hand: umea@brollopsbruket.se
Sömnadstjänster: kristina@sistersinlaw.se

Instagram: @studiosistersinlaw / @brollopsbruket