Drömmig Bohemisk Bröllopsinspiration I Naturtoner

Drömmer du bohemiska bröllopsdrömmar? Du är inte ensam. Bohemiska bröllop är ett av våra favoritteman och idag har vi en härlig stylad fotografering att dela med oss av som har allt vi kan tänkas önska oss i ett bohobröllop. Bakom kameran står Abigail Miles Photography och hon har gjort ett fantastiskt jobb med att fånga den här stylade fotograferingen. Låt oss ta en titt på vad Abigail och de andra leverantörerna skapat.

Inlägget innehåller adlinks

trycksaker + inbjudningskort
brudgum + groom
styling + detaljer

Vi inleder med att se en glimt av brudgummen. Det kan inte bara vara vi som tycker det här är en så cool stil? Han kombinerar sin vita skjorta med en rejäl väst och en liten bröstbukett.

brud + brudklänning
modell + porträtt

Bruden bär en spetsklänning med lös siluett. Den korta ärmen och de ofodrade panelerna i kjolen ger en luftig känsla som passar materialet väl. På håll upplevs hennes frisyr som enkel, men när vi kommer närmare ser vi en fläta i luggen och hårklämmorna som bildar ett mönster. Hennes öron är smyckade med fantastiska örhängen. Så snyggt!

florist + blomster
bukett + bukettinspo
lokal + venue

Här ser vi en så härlig mix av material och texturer. Korg, rotting, torkade blommor, färska blommor och luftiga tyger i kombination med lokalens industriella känsla ger en spännande kombination. Addera några levande ljus och stämningen är komplett.

bohemiskt + boho
ceremoni + elopement
lycka + kärlek + glädje
bord + middag
dukning + bordsdukning

En enkel, avskalad bröllopsmiddag med bohemiska inslag. Färgtemat i varma, rostiga nyanser ger ett välkomnande intryck och balanseras av de svarta detaljerna som menykorten och besticken.

tablesetting + table

Bordsdekorationer vi gillar just nu:


tårta + bröllopstårta
cake + wedding cake
levande ljus + tända ljus

Är du svag för bohemiska bröllop eller är klassiskt romantiskt mer din stil? Berätta gärna för oss i kommentarsfältet vad du skulle vilja se mer av här på bloggen.

couple + par + boho + bohemiskt

Fotograf: Abigail Miles Photography 
Bröllopsplanerare: Wood Violet Events & Fancier Mag
Lokal: Boxed and Burlap
Florist: Feisty flowers
Hårstylist: Hair by Smash
Makeupartist: The Post Beauty Bar
Kalligrafi: The Crafty Peach
Bröllopsklänning: BHLDN
Smycken: Soha Diamond Co.
Skor: Urban Outfitters
Dekorationer & hyrutrustning: Relics Vintage Rentals & Event Essentials 
Bageri: To Di For