Intimt Naturbröllop I Utomhuskyrka

Dagens skogsbröllop är något annorlunda än vad vi kanske sett tidigare. Samantha och Jacob valde att ha ett kyrkbröllop utomhus. Bland tallar och granar, vackra kyrkfönster och naturdetaljer sa paret ja till en framtid med varandra.

Visst ser det till viss del ut som en riktig kyrka? De klassiska detaljerna finns där - från altaret till bänkarna där gästerna fått ta plats. Det är en vacker plats att gifta sig på och vi kan tänka oss att det är minst lika mysigt på kvällen som på dagen. Tänk er en kvällsvigsel med massvis av ljusslingor och levande ljus. Det kanske kan vara en härlig idé att spåna vidare på för er blivande brudpar som ska gifta er under 2021?

Nu spanar vi in bilderna från fotografen Knott Studio!

utomhusbröllop
skogsbröllop
vigsel utomhus skogsbröllop
brudklädsel utomhus
skogsbröllop

Det här bröllopet har verkligen känslan av både inomhus och utomhus. Om det är något vi lärt oss av året som gått, så är det att utomhusbröllop går att styla på hur många sätt som helst. En del brudpar planerar sitt utomhusbröllop med naturen som främsta dekoration medan andra ramar in en plats för att skapa känslan av ett rum. I detta fall hittade brudparet ett utomhuskapell; en skogsdunge som dekorerats med fönster, bänkar och altare för att efterlikna en kyrka. Så smart! Vi tycker att det här är en väldigt kreativ lösning för dem som vill gifta sig i en traditionell kyrka men som på grund av pandemin inte kan.

vigsel skogsbröllop
skogsbröllop inspiration
klänning bröllop utomhus
vintage klänning bröllop

Brudparet var så fina! Bruden Samantha bar en off shoulder spetsklänning i vintagestil och matchade sin brudbukett med kulörerna i hennes brudgums klädsel.

brudklänning
rustik brudbukett
naturbröllop

Hoppas ni hittade inspiration till ert eget utomhusbröllop!

porträtt solnedgång