Inspiration Till Äventyrligt Vinterbröllop I Fjällen

Längden på vintersäsongen varierar i vårt avlånga land. Här i Umeå där vi på Sisters in Law har vår bas har vi fortfarande meterhöga snövallar och hos vår bloggande bröllopsfotograf Amanda Freskgård i Östersund är det likadant. Nyligen tog Amanda med sig en av Sisters in Laws tyllkjolar på fotoäventyr i Åre och med henne bakom kameran blir det alltid magi!

Vi på Sisters in Law har en egen kollektion med tyllkjolar i olika färger, samt långärmade spetsbodies att bära till. Varumärket heter Ellen Marie Bridal by Sisters in Law och det var den ljusgråa tyllkjolen samt vår spetstopp med båturringning som Amanda lånade till detta fantastiska fjälläventyr. Och nu ska vi få se resultatet!

are-brollop-3.jpg

Så mysigt det ser ut med filt och stickade vantar! Undrar vad de har för godsaker med sig i korgen?!

vinterbröllop Åre Fjällen
are-brollop-31.jpg
are-brollop-12.jpg
are-brollop-17.jpg

Men lägg av så mysigt med varm choklad! I snygga emaljmuggar dessutom.

are-brollop-34.jpg
Vinterbröllop i Åre

Wow, vilken miljö! Vi blir helt tagna av den vackra och dramatiska utsikten. Som ni kanske kan föreställa er hade en vit brudklädsel nästan försvunnit i det här landskapet. Just därför är det flera brudar som väljer en annan nyans än vitt på vinterbröllop, alternativt väljer en brudklänning som på något sätt bryter av mot snön, exempelvis en klänning med grövre spetsmönster.

are-brollop-38.jpg

Frisyren är gjord av Johanna’s i Åre och känns perfekt för ett bröllop likt detta. På vintern är det skönt att sätta upp håret, speciellt på såna här äventyrliga vinterbröllop när man krånglar av och på med jackor, koftor och filtar. Då är det skönt att håret sitter där det ska, eller hur?

gr%C3%A5+tyllkjol
are-brollop-53.jpg
are-brollop-103.jpg

Brudbuketten är gjort av Florist Ellebring som är en återkommande samarbetspartner till Amanda. Vi förstår varför, för hon gör så himla fina buketter!

are-brollop-109.jpg

Den grå tyllkjolen är som sagt från Sisters in Laws egna kollektion av brudklädsel - Ellen Marie Bridal. Vi har flera olika färger att välja mellan i kollektionen och har dessutom tillgång till över 50 olika nyanser av tyll som vi kan sy upp en kjol av. Ta kontakt med kristina@sistersinlaw.se för att göra en specialbeställning i valfri färg.

Det går även bra att hyra de tyllkjolar som vi har som provkjolar i vårt showroom i Umeå. Vi har alla färger uppsydda, men inte i alla storlekar. Via vår hemsida kan du se vilja färger och storlekar som finns att hyra. Där hittar du även pris och mer information om hur det går till att hyra från oss.

are-brollop-83.jpg

Åh, så härliga bilder! Glöm inte att läsa Amandas egna blogg här på Sisters in Law också. Du hittar den här.

are-brollop-84.jpg

Fotograf: Amanda Freskgård
Brudklädsel: Ellen Marie Bridal by Sisters in Law
Frisör: Johanna’s i Åre
Bakverk: Elvebäcks bageri
Florist: Florist Ellebring
Modeller: Victoria + Pavel