Stillsamt, Vintagestylat Elopement I Bergen

Det är ingen hemlighet att solnedgången är en populär tid för porträttfotografering, och med allt rätt. Solnedgångens mjuka sken skapar fantastiska förutsättningar för vackra porträtt. Idag ska vi få ta del av bilderna som togs under ett stylat elopement i bergen. Det är fotograf Katee & Caroline Photography som så stilfullt fångat en vigsel med solens sista strålar i bakgrunden. Nu kollar vi in dem!

Alla bröllopsfotografer har sin nisch och stil. Såklart är “bröllopsfotograf” en nisch i sig, men sättet som bröllopsfotografer riktar in sig på vissa stilar och sätt att fota skiljer sig från fotograf till fotograf.

Detta är också anledningen till att det är så viktigt att hitta rätt fotograf för just era önskemål. Kolla runt och se vilken stil som ni dras till. Gillar ni varma eller kalla toner? Mer poserade bilder eller ögonblick fångat i stunden? Färgglatt eller mer dova toner? Vill ni ha hjälp med att börja er jakt på rätt bröllopsfotograf så kan ni spana in vår sida med bröllopsfotografer. Här hittar du alla fotografer.

Vi älskar kombinationen av avslappnat och uppklätt. Bruden har på sig en klänning med vintageinspirerad spets och brudgummen följer samma look med en kostym i rött sammet. Deras looks känns mysiga och perfekt för ett elopement i solnedgången. Att brudgummens kostym är mörkt röd flirtar med färgskalan som dyker upp på himlen när solen kryper längre och längre ner bakom bergen.

Lyktorna är ett mysigt tillägg som bidrar med härlig stämning när kvällen blir mörkare.

Fotograf: Katee & Caroline Photography
Bröllopskoordinator: Thistle & Wood Photo
Makeup artist: Kathleen Artistry