Inspiration Till Rustikt Bröllop Med Jordiga Toner

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Planerar ni ett rustikt höst- eller vinterbröllop? Då kan detta blogginlägg vara för er! Bröllopsfotografen Den lilla fotobyrån och bröllopskoordinatorn Magnolia Event och Design står bakom detta inspirerande stylade bröllop i jordnära toner. De befinner sig i Stallgården i Skåne där de dukat upp ett vackert bord och en vigselplats inomhus, för att sedan kliva rätt ut i naturen utanför. Flertalet kreatörer är med och skapar rätt stämning för fotograferingen och vi på Sisters in Law fick också vara med på ett hörn med vårt brudvarumärke Ellen Marie Bridal, där vår populära ljusbeiga tyllkjol och romantiska spetstopp fick bäras.

Att anordna ett bröllop i en ljus och oinredd lokal ger verkligen er som brudpar möjligheten att själva sätta er egen prägel på dagen. Vi älskar den runda vigselbågen som får pryda rummet och den stämningsfulla inramningen av levande ljus.

Rostrött, beige och mässing kan sammanfatta färgvalen i dukningen som är så vacker.

En första glimt på brudklädseln. Spetsbodyn i bild är i stretch och är långärmad med v-ringning. Vi har även en variant utan urringning fram men istället en v-ringning bak som ni kan kika på här: Spetstopp till bröllop. När du beställer brudklädsel från Ellen Marie Bridal sys det upp unikt för dig i vår ateljé i Umeå. Det finns all möjlighet att påverka designen på toppen, t ex om du vill ha kortärmat, en annan urringning eller till och med en annan färg. Vissa väljer att ha beige foder undertill istället för helvitt. Kontakta oss på info@ellenmariebridal.com om du är intresserad av att veta mer.

Nu har vi tagit oss utomhus och får njuta av höstfärgerna i naturen!

Här får ni en närmare titt på tyllkjolen som är ljusbeige och gör sig verkligen lika vacker oavsett säsong!

I håret syns en vacker skapelse från Made by P som gör helt sagolika hårsmycken!

Tack Claudia på Den Lilla Fotobyrån för att vår brudklädsel fick vara med på ett hörn i denna härliga bröllopsinspiration!

Planering, styling & blommor: @magnoliaevent_design
Lokal: @stallgardenfuglie
Fotograf & planering: @denlillafotobyran
Fotograf: @marcusronnerforsfoto
Makeupartist: @magicsinthemakeupystad
Barberare: @dysonbarbering
Trycksaker: @annagorandesign
Brudklädsel: Ellen Marie Bridal
Hårsmycke: @madebyp.se
Brudgummens klädsel och detaljer: @sirofsweden & @stiligahogtidsklader
Ljus: @gerdadecor
Modeller: @lina_petersen & @chrillt