Mysigt Nyårsbröllop Med Vigsel I Snön: Nicole + William

Året 2020 fick många brudpar skjuta upp och vänta extra länge på sin bröllopsdag och så var det även för paret Nicole och William. Till slut orkade de inte vänta längre och planerade istället in ett litet elopement på nyårsafton. De valde att gifta sig i ett mysigt hus med en sjö och snöklädd skog i bakgrunden. Ett bättre sätt att avsluta året på finns väl knappast?

Vi blir alltid lika glada när vi ser att brudpar kan genomföra sina bröllop trots svårigheter eller planer som måste ändras. Det är så fint att kärleken prioriteras och att man tillsammans hittar en lösning. Nu ska vi ta och kolla in Nicole och Williams nyårsbröllop genom bilder tagna av fotografen Mira på Knott Studio.

skogsbröllop vinter
utomhusvigsel bröllop
moody bröllop vinter

Vad behöver man tänka på när man planerar ett vinterbröllop utomhus? Det tillkommer ju såklart en del förberedelser för att anpassa bröllopet efter vädret och temperaturen - precis som det gör med sommarbröllop. Se till så att ni själva och era gäster är varmt klädda, ha filtar nära till hands och varma drycker att bjuda på.

Fyll sedan på med massvis av ljuskällor när mörkret lägger sig, tänd brasor, ljus och marschaller om det är tillåtet. Ett tips för utomhusbröllop på vintern är att ha en värmestuga eller liknande som man kan gå in och värma sig i, ifall det skulle behövas. Nyckeln till ett njutbart vinterbröllop med utomhusvigsel är att inte frysa.

vinterelopement moody
vinterbröllop
moody bröllop bukett
Heathcote_Huebert_Knott Studio__MG_8770_low.jpg
bröllop brudklänning
moody brudbukett vinter
vinterbröllop klänning
bröllop blommor bukett
vinterbröllop blommor
tyllkjol bröllop vinter