Bohemiskt Bröllop I Utomhuslokal Med Moderna Inslag

I detta inlägg ska vi spana in ett stylat utomhusbröllop som går i naturens färgpalett. Fotografen Nikk Nguyen Photo och hans gäng från Southern Love Workshop ville lyfta fram det vackra i utomhuslokalen The Union on Eighth på ett mjukt och nedtonat sätt. Det som väntar oss i den här fotograferingen är en bohemiskt stylad utomhusmiljö med några moderna inslag och vacker vintagedekor. Det är så fint att blanda gammalt med nytt!

gröna trycksaker
brudklänning bröllop
bohemisk bukett bröllop
kostym bröllop
kostym bröstbukett
klänning bröllop volang

Bruden bär en magnifik klänning. En drömklänning för den som gillar volanger och lager på lager. Den här underbara skapelsen kommer från Unbridaled.

volangklänning bröllop

Här får vi se en bättre vy över brudklänningens bakpartier. Den undre delen av klänningen är av stilren design med vacker plissering över hela kjolen som täcks av ett mjukt lager av volanger i tyll.

brudkläninning volang boho
boho chic bröllop
boho chic volangklänning

Den extravaganta brudbuketten är en bohemisk dröm. Bunden med bland annat torkade blommor, pampasgräs och eucalyptus är den en riktig statement-bukett. Vi hittar variationer av det här arrangemanget runtom den stylade fotograferingen och alla små buketter är precis lika vackra som denna.

bohemiskt bröllop klädsel

Brudgummen har fått en bröstbukett helt i vitt som matchar brudens bukett.

bordsdekor blommor bröllop
dukning boho chic bröllop

Det som sätter en extra finish på den naturnära looken är materialet som används. Bord, underlägg och ljusstakar har både textur och mönster som kan återfinnas i naturen. När vi ser dukningen kan vi inte annat än att tänka på att leverantörerna plockat färgpaletten från utomhuslokalen de befinner sig i och hur färgerna visar upp sig i solnedgångens varma strålar.

dukning boho bröllop
brudklänning boho utomhus
bohemiskt bröllop utomhus
boho bröllop
boho chic brudklänning
bohemiskt bröllop utomhus
boho chic bröllop

Vigselplatsen är verkligen otrolig. Här får den bohemiska stilen träda fram till fullo i magnifika blomsterarrangemang. Wow så fin!

bohemiskt bröllop

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Kostym: Bonobos
Klänning: Unbridaled
Tårta: Iced Cakes & Confections
Makeup och hår: LUSTREbella
Lokal: The Union on Eighth
Trycksaker: Owl & Envelope
Vintageuthyrning: Bee Lavish Vintage Rentals
Florist: The Farmer and I Flower Co.
Bröllopskoordinator: XO Moreau Weddings and Events
Workshop: Southern Love Workshop