Porträttfotografering Med En Överraskning I Alperna

Makarna EJ och Con gifte sig för några år sedan. Då hade de ett litet och intimt bröllop, men har sedan dess alltid pratat om att slå till med en större fest för att fira med sina vänner. EJ tog med Con på en porträttfotografering bland bergen där han överraskade sin man med att ställa frågan om en bröllopsfest, likt en förlovning. Så fint!

Vi gillar verkligen initiativet att fira kärleken på nytt! När dagarna rullar på och åren går är det enkelt att bara dras med av vardagens bekväma rytm. Då är det bra att ta en paus i rutinerna och fylla på med lite kärlek, hylla och ge varandra lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en fest med vänner, en mysigt getaway eller en parfotografering för att dokumentera livets gång. Att ha bilder att se tillbaka på allt eftersom åren går, är guld värt.

elopement vinter

Paret tog liftarna upp till en av Innsbrucks närliggande bergstoppar för sin fotografering med fotografen Yana Benjamin. Vädret var inte riktigt på deras sida för dagen, men det visade sig bli riktigt fina bilder i alla fall. Sol i all ära, men visst finns det en speciell charm i molniga bilder med moody känsla?

Elopement bergen
Elopement bergen
bergsmiljö förlovning
elopement avslappnat
avslappnad förlovning
elopement bergen höst
elopement berg natur
bröllop bergen
elopement natur utomhus
tips elopement utomhus
bröllopsfotograf porträtt
förlovning utomhus natur

EJ valde att skriva ner sin festförfrågan på ett kort som han sen gav till Con. Vilken fin överraskning att få på en fotografering! Det är så härligt att paret valt att fira sitt bröllop igen, flera år efter de gift sig. Alla par förändras med tiden, både tillsammans och individuellt, och att förnya löften eller bjuda in till bröllopsfirande efter bröllopet känns som ett fint sätt att hylla en relation som ständigt växer och utvecklas.

fest bröllop utomhus
elopement berg
elopement bröllop utomhus
bröllop förslag utomhus
förlovning inspiration utomhus