Intimt, Rustikt Elopement I Nashville: Dana + Joshua

Elopementet som vi ska få ta del av i detta inlägg kommer direkt från countryns huvudstad Nashville och visst ser vi en del influenser från countrystilen i vigseln mellan Dana och Joshua. Paret valde att planera ett litet, rustikt elopement i mars 2021 då deras originalplan att bjuda in många gäster inte gick att genomföra på grund av pandemin.

Trots att inga gäster kunde närvara, letade brudparet upp en vigselplats som stämde överens med den vision som de hade för sitt bröllop. Bara för att de inte kunde ha ett stort bröllop, betydde det inte att de inte kunde ha en fin vigsel. Så rätt! Därför höll paret kvar sina planer om hur vigseln och bröllopet skulle se ut och hittade en plats som passade deras önskemål. Drakewood Farm är en bröllopslokal utomhus i rustik stil och många fina inredningsdetaljer. Med på dagens äventyr var fotografen Light by Iris Photography och det är hennes bilder vi ska få ta del av nu.

vigsel utomhus
brudklänning off shoulder
bröllop klänning spets
brudklänning spets
bröllop porträtt

Tavelväggen som finns på plats är så fin och gör sig riktigt bra som bakgrund för porträttfotograferingen. De rustika, vintageliknande ramarna i olika former dekorerar bakgrunden utan att dra till sig för mycket uppmärksamhet. Att skapa en tavelvägg av ramar är dessutom väldigt enkelt att återskapa. Second hand-butiker är ofta fyllda av vintageramar att välja mellan. Låt dem hänga tomma eller fyll dem med innehåll. Häng upp bilder från er tid tillsammans, gör om tavlorna till en alternativ gästbok eller leta fram ramar som liknar festens middagsbord och gör om tavelväggen till en överblick av bordsplaceringen.

spetsklänning bröllop
bröllop spetsklänning
bröllop i solnedgången

Bruden Dana ville ha en tydlig koppling till countrystilen och valde därför att bära cowboy-boots på sitt bröllop.

tårta bröllop vit

Bröllopstårta i solnedgången, vilket perfekt avslut på bröllopsdagen!

bröllop tårta

Fotograf: Light by Iris Photography
Elopementassistent: Sarah Gehman
Plats: Drakewood Farm
Florist: Bloom Flowers
Makeup artist: Pink Chique
Vigselförrättare: Lynnette Perkey
Bröllopskoordinator: Simply Eloped