Inspiration Till Hållbart Bröllop Med Vintagestil

Den stylade fotografering vi har att dela med er idag är en vintage-älskares dröm. Här finns så mycket fint att ta inspiration av! Det bästa är att leverantörerna till den här fotograferingen även tänkt mycket på hållbarhet och miljön. Bröllopskoordinatorn Kay Mae Design har grundat sin verksamhet i just ekologiska bröllop och genom fotografen Rose Trail Images får vi alltså ta del av ett smakprov på hur det kan se ut.

Det är inte bara idéer till vintagebröllop vi hittar, utan vi får även inspiration till hur man enkelt kan använda sig av naturen i ett bröllop och hur man kan få till en rumskänsla utomhus. Vi älskar färgpaletten som visas upp - en blandning av blått och orange i kombination med växternas gröna kulör. Nu tar vi och spanar in bilderna!

hållbart bröllop
vild brudbukett
vintage brudklänning
hållbart bröllop tips
bukning miljövänligt bröllop

Det främsta tipset för att ordna ett hållbart bröllop kommer alltid att vara att använda det som redan finns i ens omgivning. Låna bord, stolar, och dekorationer av era nära och kära. Återanvänd sådant som annars kanske skulle slängts i soporna. Glasflaskor är till exempel perfekta som ljusstakar och glasburkar av olika slag gör sig riktigt bra som vaser. Varför inte låna några krukor från hemmet till att använda som dekoration på borden?

vintagedukning blå porslin

För en mer hållbar bukett kan du plocka egna blommor i naturen eller kolla med er florist om hen kan göra en bukett av snittblommor som blir över från dagen. Det finns ofta blommor som inte säljs och istället för att slänga dem kan de plockas ihop till en vacker bukett.

bordsdukning hållbart miljövänligt
blå färgpalett dukning

Vi är imponerade av att leverantörerna gått den där extra milen och valt dryck efter färgpalett. Hur snyggt är det inte?

blått vintageporslin dukning
blått vintageporslin ljusstake
trycksaker vintage färgglatt
fikabord bröllop idéer
bröllop fikabord vintage
blomsterflicka rosa klänning
blomsterkrans bröllop elegant vintage
brudklänning vintage spets

Så drömmig klänning bruden som smälter ihop så fint med omgivningen. Hoppas ni blev lika inspirerade som vi av denna vackra fotografering!

vinatgebröllop klänning spets

Fotograf: Rose Trail Images
Dekorationer: Southern Vintage Table
Florist: Bowerbird Flowers
Plats: Windy Hill Farm
Bröllopskoordinator: Kay Mae Design

Klänning: Reclamation Design