Romantiskt Microbröllop Vid Spegelblank Sjö: Isabel + Thomas

Idag drömmer vi oss tillbaka till en sommardag i juli 2020 då Isabel och Thomas gifte sig på en golfklubb i Flagstaff, Arizona. De hade minst sagt tur med vädret på sin bröllopsdag - blå himmel och en spegelblank sjö är ungefär allt man kan önska sig av ett sommarbröllop utomhus.

Paret valde Drey Johnson Photography som sin bröllopsfotograf och vi som redan har sett bilderna kan intyga att det var ett bra val. Drey har lång erfarenhet av att fotografera bröllop och skriver så här på sin hemsida:

”I am here to capture those light-up-my-soul, hilarious yet messy, perfectly imperfect moments that, if you miss the opportunity, could be gone forever. Don’t want to miss those fleeting seconds? I’m your girl.”

Nu kikar vi på resultatet!

utomhus + outdoors
inbjudan + flatlay

Isabel och Tommy hade ett romantiskt och rustikt bröllopstema som lyser igenom varje detalj. Klassiskt med en country-twist, skulle man kunna säga. Paret valde att ha ett microbröllop och höll sig till 15 gäster var. Detta var något vi såg väldigt mycket av under 2020 och trenden kommer säkert hålla sig kvar även under 2021.

klänningar + tärneklänningar
blivande brud + Isabel
brudtärnor + brides maides
vänner + gemenskap + kärlek

Brudens klänning var en sann prinsessdröm i tyll och spets som hon stylade med utsläppt hår för en avslappnad look. Hennes tärnor bar olika nyanser av rött och vi får återigen bevisat för oss att rött är en fantastisk sommarfärg! Klänningarna hade olika skärningar som framhävde varje tärnas skönhet, samtidigt som det samlade intrycket var enhetligt och stilrent.

golf + resort

Den romantiska gården är som hämtad ur en saga. Vädret på sommaren (speciellt i Sverige) kan vara oförutsägbart så det är alltid en bra idé att ha tillgång till en lokal under tak ifall regndropparna kommer fallandes. Om er valda lokal har en terrass liknande den på bilden så ökar chansen att få det bästa av två världar. Dina gäster är skyddade mot väder och vind men kan samtidigt dansa natten lång under stjärnorna om vädret förbättras under dagen och kvällen. Låter ju som en dröm!

brudgum + ceremoni
vigsel + ceremoni
löften + vigselförrättare

Brudgummen rördes till tårar när hans blivande fru mötte honom vid altaret. Tommy och hans marskalkar var klassiskt stiliga i marinblå kostymer och slipsar som plockade upp nyanserna av tärnornas klänningar.

nygifta + kärlek
just married + couple

Blomstertemat var tydligt. Brudens bukett innehöll en blandning av olika blommor och blad i matchande färger som gav ett stylat men nyplockat intryck. Vigselbåge och altargången kantades av blomsterarrangemang som gick i samma tema. Vi älskar intrycket som ett överdåd av blommor ger.

kyss + puss + kärlek
lycka + happiness
porträtt + bröllopsporträtt
dessert + sötsaker + bröllopstårta

Wow, så mycket godsaker! Brudparet tog tillvara på det som var säsong och beställde tårta och bakverk som passade de flesta smaker dagen till ära.

tårar + glädje + vänskap
påhitt + lekar + upptåg

Ljusslingorna tändes i takt med att solen gick ner och kastade ett mysigt sken över bröllopsfesten samtidigt som brudparet fick ta del av inspelade meddelanden från gäster som inte kunde närvara. Det är något obotligt romantiskt över sommarbröllop utomhus, håller du inte med?

vals + dans + nygifta

Fotograf: Drey Johnson Photography
Bröllopsplanerare: McKenna Katherine Weddings
Florist: Floralish
Plats/lokal: Pine Canyon Golf Club