Planera ett Elopement i Coronatider 2020

Inlägget innehåller adlinks


I planeringen av ett bröllop 2020 blev det plötsligt lite mer att tänka på jämfört med ett bröllop tidigare år. Förutom alla självklara detaljer som ska på plats vid ett bröllopet, måste brudpar även tänka ett varv extra med tanke på det rådande viruset. Hur får man till ett bröllop på bästa sätt om man ändå vill bjuda in flera gäster? I ett tidigare inlägg har vi inspirerat till just detta, se här: “Love isn’t cancelled” - Inspiration till Bröllop i Coronatider.

I dagens inlägg vill vi ägna en tanke åt alla er som väljer att flytta fram era stora bröllopsfester, men ändå vill gifta er bara ni två under året 2020. Då kan ni anordna ett elopement och tillsammans med en fotografering från Stein Creative Co. vill vi inspirera till ett elopement i närområdet. Vi slår vad om att var ni än befinner er, så har ni ett fantastiskt landskap att tillgå precis utanför stadens gränser. Slå upp kartan, gräv djupt i minnesbanken och hör av er till era vänskapskretsar. Finns det en fin sjö där vigseln kan hållas? En vacker skogsdunge? Berg, fjäll eller kanske Skandinaviens finaste strand?

bohemiskt elopement
bohemiskt klänning

Fotografen Stein Creative Co. vill med den här fotograferingen lyfta ovanan av att förknippa elopements med att behöva resa iväg. Ett elopement behöver inte ske på en ö i Medelhavet, eller ens i grannstaden. Ett elopement kan ske precis var som helst, till och med innanför kommungränsen till er hemstad. Hur bra är inte det? Den här stylade fotograferingen är fotad på fotografens gård och det blev ett elopement i bohemisk stil med jordnära toner.

boho bröllop bukett accessoarer

Inspireras av looken:


bohemisk bukett bröllop
boho look klänning
bohemisk look bröllop

Och vilka snygga looks modellerna har fått till! Brudens kombination av en löst sittande paljettklänning, bara fötter och en enkel hatt ger intrycket av en fest på landet. En blandning av enkelt och elegant. Brudgummens terrakottanyanser på byxor och hängslen passar nästan lite oväntat bra med de rosa tonerna i brudens bukett. Eller vad tycker ni läsare?

bohemisk look brudgum
bohemisk brud look hatt
bröllop bukett boho
bohemisk look bröllop

Vill ni ha fler tips på hur man kan ro i land ett elopement på hemmaplan? Spana in det här inlägget: Inspiration till ett intimt elopement på hemmaplan.

boho elopement utomhus
boho bröllop bukett
boho look brud

Fotograf: Stein Creative Co.
Lokal: Stein Creative Co.
Klädsel: Rent from Lael
Florist: Elegance of Brielle